Emma Răducanu se află la Cluj-Napoca, campioana de la US Open urmând să evolueze pe tabloul principal de la Transylvania Open. Cap de serie numărul 3, Emma o va întâlni pe Polona Hercog în primul tur al turneului Transylvania Open, care se desfăşoară între 23 şi 31 octombrie la Cluj-Napoca.
Ieri, Emma Răducanu, Monica Niculescu, Gabriela Ruse și Ana Bogdan au ieșit în fața celor câțiva spectatori prezenți în tribunele de la Transylvania Open pentru a le vorbi despre faptul că turneul se va desfășura fără fani începând de azi. Supărarea suporterilor a fost rapid risipită de declarațiile calde ale jucătoarelor, dar mai ales de discursul ținut de Emma Răducanu pe unul dintre terenurile din Sala Polivalentă din Cluj.
Open 6ème Sens
Sorana Cîrstea s-a calificat în semifinale la Lyon! Românca, meci de gală în penultimul act
04/03/2022 LA 20:52

Emma Răducanu i-a cucerit pe clujeni cu discursul de la Transylvania Open

"Nu pot vorbi în limba română foarte bine, dar voi încerca. Vă mulțumesc foarte mult! Oamenii au fost foarte de treabă cu mine și îmi lipsiți. Iubesc România!", le-a transmis Emma Răducanu fanilor din tribune. Nu doar fanii au fost uimiți de faptul că Emma vorbește în limba română, dar și Monica Niculescu. Sportiva noastră a părut șocată în momentul în care Emma a început să vorbească în română.
De altfel, Emma are o legătură mult mai strânsă cu România decât ar putea părea la prima vedere. Halep este idolul ei, pe care o apreciază în egală măsură cu Na Li. Simo și Emma sunt pe aceeași parte de tablou și se pot întâlni în semifinale. Întrebată despre un astfel de posibil duel, dubla campioană de Grand Slam din România a precizat că vrea să ia lucrurile treptat și nu se gândește la ce va avea de înfruntat în fazele finale.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Transylvania Open
Simona Halep s-a răzgândit! Unde joacă după Transylvania Open: "Va fi un bonus pentru mine!"
25/10/2021 LA 13:54
Transylvania Open
Organizatorii au făcut marele anunț! Când debutează Emma Răducanu și Simona Halep la Cluj
25/10/2021 LA 13:31