Emma Răducanu (23 WTA) s-a calificat în turul al doilea al turneului WTA 250 Transylvania Open, după ce a trecut în primul tur de Polona Hercog (124 WTA), scor 4-6, 7-5, 6-1. În urma acestei partide, Emma Răducanu a obținut și prima victorie a sa în circuitul WTA, lucru pe care l-a sărbătorit cu o nouă declarație de dragoste pentru România:
"Foarte fericită pentru prima mea victorie în circuitul WTA. Mulțumesc mult și România, te iubesc", a fost mesajul postat de Emma Răducanu pe instagram.
Tenis
Gabriela Ruse – Emma Răducanu, meci pentru familia regală la Londra: "Am luat țuică și vișinată"
ACUM 14 ORE

Emma Răducanu se simte excelent la Cluj

Emma Răducanu are parte de câteva zile foarte plăcute în România, cele câteva zile petrecute de câștigătoarea de la US Open la Cluj reprezentând foarte mult pentru aceasta. După partida cu Hercog, Emma Răducanu a declarat că înseamnă foarte mult pentru ea să joace în țara tatălui ei:
"Înseamnă enorm să joc în țara tatălui meu, am amintiri foarte frumoase din țară și mă bucur foarte mult că am ocazia să joc aici. Mulțumesc Cluj pentru suportul de astăzi și din această săptămână.
Vreau să zic că acum sunt un pic rușinată să vorbesc în română, dar dacă stau aici un pic, pot să fiu mai bună", a spus Emma Răducanu, potrivit Digi Sport.
În turul următor, Emma Răducanu o va întâlni pe Ana Bogdan (106 WTA), aceasta reprezentând prima întâlnire directă dintre cele două. În turul anterior, jucătoarea din România a trecut de Ivana Jorovic (417 WTA), scor 7-6(1), 6-4.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Tenis
Numirea lui Beltz, o idee rea pentru Emma Răducanu? Mats Wilander: "Să caute să se dezvolte singură"
IERI LA 11:29
Tenis
Final de an în tenisul feminin. Bornele unui 2021 cum nu a mai fost altul în circuitul WTA
19/11/2021 LA 08:39