Organizatorii Transylvania Open au anunțat în urmă cu câteva minute programul zilei de marți. Emma Răducanu, campioana de la US Open, va debuta mâine la Cluj. Simona Halep va mai avea de așteptat o zi până să intre pe terenul din Sala Polivalentă din Cluj, în meciul pe care-l va juca împotriva Gabrielei Ruse.
Marți, Emma Răducanu o va înfrunta pe Polona Hercog în cel de-al patrulea meci al zilei pe terenul central. Partida nu va începe mai devreme de ora 18.00. Tot marți le vom putea urmări de asemenea la treabă, printre altele, pe Irina Begu, Irina Bara, Jaqueline Cristian și Andrea Petkovic.
Open 6ème Sens
Sorana Cîrstea s-a calificat în semifinale la Lyon! Românca, meci de gală în penultimul act
04/03/2022 LA 20:52

Programul zilei de marți, 26 octombrie, la Transylvania Open

Ziua de tenis de pe central va debuta la ora 12:00 cu partida dintre Bernarda Pera și Marta Kostyuk (a șasea favorită de pe tabloul principal). Mai apoi vom avea parte de un duel 100% românesc, cel dintre Irina Begu, a șaptea favorită, și Irina Bara. O altă sportivă din România va urma în program: Jaqueline Cristian (wildcard) vs Kaja Juvan.
Nu înainte de ora 18:00 va avea loc partida dintre Emma Răducanu (cap de serie trei) și Polona Hercog. În ultimul meci al zilei le vom vedea pe Andrea Petkovic și Varvara Gracheva. Simona Halep va debuta la Cluj miercuri, în meciul pe care-l va disputa în compania Gabrielei Ruse.
Din păcate pentru organizatori și suporteri, măsurile luate de Guvern din cauza pandemiei restricționează accesul fanilor în tribune la Transylvania Open, dar suporterii tenisului au putut participa în weeken la ultimele antrenamente ale fetelor, regulile urmând a intra în vigoare abia de azi.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Transylvania Open
Simona Halep s-a răzgândit! Unde joacă după Transylvania Open: "Va fi un bonus pentru mine!"
25/10/2021 LA 13:54
Transylvania Open
Monica Niculescu, reacție genială când a realizat că Emma Răducanu știe să vorbească în limba română
25/10/2021 LA 12:17