Simona Halep se află în prezent la turneul de la Cluj, Transylvania Open. Campioana noastră va debuta miercuri împotriva unei alte românce, Gabriela Ruse, la o oră pe care organizatorii o vor face publică mâine. Simona a efectuat deja primul antrenament la Cluj și a vorbit cu jurnaliștii, cărora le-a transmis că nu-și va încheia sezonul după Transylvania Open.
După câteva meciuri foarte bune la US Open, acolo unde a ajuns în optimi, Simo anunțase că va participa la 3 turnee până la finalul anului: Indian Wells, Moscova și Cluj. Se pare totuși că Simona a ajuns la concluzia că a jucat foarte puține turnee anul acesta, astfel că e posibil să fie prezentă și la turneul organizat la Linz peste două săptămâni, competiție care face parte din categoria WTA 250 (6-12 noiembrie).
Open 6ème Sens
Sorana Cîrstea s-a calificat în semifinale la Lyon! Românca, meci de gală în penultimul act
04/03/2022 LA 20:52

Simona Halep, hotărâtă să mai joace un turneu până la finalul lui 2021

"Nu am avut un an bun pentru că patru luni am fost accidentată, am 7-8 turnee, ceea ce este foarte puțin. E normal sa îmi scadă încrederea, dar nu mă refer la joc, mă antrenez foarte bine, și meciurile pe care le-am avut au fost foarte bune, dar concentrarea de a sta de la început până la final e partea mai dificilă.
Sunt mult mai bine de la săptămână la săptămână. Mă bucur că am ocazia să joc câteva turnee anul acesta înainte să fac pregătirea de sfârșit de an. Va fi un bonus orice voi face aici, la Cluj, și poate săptămâna viitoare la Linz", a spus Simona Halep la conferința de presă de la Cluj.
În prezent, principala favorită a turneului de la Linz este chiar Emma Răducanu, astfel că vom avea mai multe șanse să vedem un duel între cele două. La Cluj, Emma și Simona se pot întâlni în semifinale. Sorana Cîrstea (40 WTA) și Irina Begu (61 WTA) au fost de asemenea anunțate pe tabloul principal la Linz. Cîrstea va fi a cincea favorită.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Transylvania Open
Organizatorii au făcut marele anunț! Când debutează Emma Răducanu și Simona Halep la Cluj
25/10/2021 LA 13:31
Transylvania Open
Monica Niculescu, reacție genială când a realizat că Emma Răducanu știe să vorbească în limba română
25/10/2021 LA 12:17