Cele 172 de poziții care le despart în clasamentul mondial pe Halep și Frech s-au văzut destul de clar în nivelul de joc arătat. Iar Simona și-a atins, astfel, două obiective: dincolo de victorie, românca a reușit să echilibreze puțin și nivelul de uzură și oboseală, după ce în primele două partide a fost nevoită să stea pe teren peste două ore.

Trei repere ale victoriei Simonei Halep: la Praga, exact ca la Dubai

1. Aceasta a fost a 80-a victorie a carierei Simonei Halep în care românca și-a adjudecat set cu scorul de 6-0.
Roland-Garros
Chloé Paquet - Aryna Sabalenka - Roland-Garros
ACUM 34 MINUTE
2. Precedentul "covrig" servit de Simona Halep adversarei a venit în semifinalele turneului de la Dubai, din luna februarie a acestui an. Atunci, în urmă cu 179 de zile, Halep punea pe tabelă un scor identic cu cel de astăzi, în duelul cu americanca Jennifer Brady. Fanii tenisului din România își amintesc cu siguranță cu plăcere că, la Dubai, Halep și-a completat CV-ul cu al 20-lea trofeu al carierei.
  • Știați că...? De-a lungul carierei sale, Simona Halep a pierdut un singur meci în care a câștigat un set cu 6-0. Se întâmpla în 2011, la San Diego: Tamira Paszek a reușit atunci o revenire impresionantă, învingând-o pe Halep cu scorul de 0-6, 6-4, 7-5.
3. Aceasta a fost a 13-a victorie a Simonei Halep într-un meci oficial în sezonul 2020.
Roland Garros
EXCLUSIV | Simona Halep, uimită de Schunk la Roland Garros! "Era tot timpul acolo unde loveam!"
ACUM 36 MINUTE
Tenis
EXCLUSIV | Simona Halep, uimită de Schunk la Roland Garros! "Era tot timpul acolo unde loveam!"
ACUM 41 MINUTE