Jucătorul moldovean de tenis Radu Albot (locul 50 mondial) a declarat forfait în primul tur al turneului de categoria ATP 500, dotat cu premii în valoare totală de 2 milioane euro.
Acest lucru a făcut ca talentatul Jannik Sinner să aibă un tur liber, deşi în general organizatorii aleg un lucky loser care să evolueze.
Doar că retragerea lui Albot s-a produs cu prea puţin timp înainte de startul competiţiei. Directorul turneului, Richard Krajicek, i-a contactat pe Stakhovsky, Popyrin, Maden şi Ruusuovuori, care puteau fi prezenţi pe tablou din postura de norocoşi învinşi.
Tenis
Două campioane de Grand Slam vin la Cluj pentru Transylvania Open! Cine participă dintre românce
ACUM 10 ORE
Deşi simpla prezenţă pe tablou ar fi garantat 15.510 euro, o sumă deloc de neglijat, toţi cei menţionaţi părăsiseră deja Olanda, considerând că nu vor mai avea şansa de a evolua.
În consecinţă, Sinner a avut un prim tur liber, iar în manşa secundă a avut un duel extrem de tare, contra lui David Goffin, numărul 10 ATP. Italianul de 18 ani s-a impus cu 7-6(7), 7-5.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, insa ele se regasesc in continuare la principalii operatori de pe piata. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Laver Cup
Djokovic, întrebat când se retrage, după ce Federer a spus "adio" tenisului. Răspunsul sârbului
ACUM 11 ORE
Laver Cup
De ce și-a amânat Federer retragerea! Dezvăluirea făcută de tatăl lui Roger: "Atunci voia să anunțe!
ACUM 11 ORE