Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Surorile Williams rescriu istoria la US Open! Recordurile bifate de Serena și Venus la New York

Irina Aldea

Publicat 02/09/2020 la 04:19 GMT+3

Atât Serena Williams, cât și Venus Williams, au reușit în această noapte să rescrie istoria turneului de la Flushing Meadows.

Venus Williams

Credit imagine: Getty Images

Serena Williams s-a calificat în această noapte în runda secundă la US Open după ce a trecut de compatrioata ei, Kristie Ahn, scor 7-5, 6-3, la capătul unui meci care a durat o oră și 27 de minute de joc. Cea mai titrată jucătoare de tenis din Era Open a început greu meciul, iar Ahn a profitat cu fiecare șansă pe care și-a procurat-o sau pe care a primit-o în dar de la Serena.
Americanca și-a reglat tirul la timp și a obținut o calificare facilă în turul al doilea la turneul ei de casă, pe care l-a câștigat în șase rânduri: 1999, 2002, 2008, 2012, 2013, 2014. În urma acestei victorii, Serena Williams a devenit jucătoarea cu cele mai multe victorii din istoria turneului major american, 102 la număr. Locul secund este ocupat de Chris Evert, cu 101 de victorii la New York.

Surorile Williams, de neoprit în circuitul feminin de tenis

De partea cealaltă, cea mai mare dintre surori, Venus Williams, a bifat și ea o performanță admirabilă în această seară. În vârstă de 40 de ani, Venus a strâns 22 de apariții pe tabloul principal de la US Open, cele mai multe din istoria turneului major american.
Totuși, spre deosebire de Serena, Venus nu s-a calificat în turul al doilea. Sportiva în vârstă de 40 de ani a fost învinsă de jucătoarea din Cehia, Karolina Muchova, scor 6-3, 7-5, la capătul unui meci care a dourat aproape două ore de joc. În continuare, Muchova o va întâlni la New York pe rusoaica Anna Kalinskaya.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo