Finalist la ediția din 2020, Alexander Zverev pare că și-a propus să cucerească titlul anul acesta la US Open. Germanul s-a calificat în turul 3 la Flushing Meadows după ce a trecut de Albert Ramos-Vinolas, ocupant al locului 48 ATP, cu scorul de 6-1, 6-0, 6-3, la capătul unui meci care a durat o oră și 15 minute de joc.
Zverev, proaspăt încoronat campion olimpic la Jocurile Olimpice de la Tokyo, a defilat de-a dreptul în meciul din turul secund, transmițând un avertisment uriaș pentru adversari, dar mai ales pentru liderul mondial din ATP, Novak Djokovic, care se află pe aceeași parte de tablou cu el.
Roland-Garros
Top 3 meciuri de urmărit în prima săptămână la Roland Garros pe tabloul feminin și pe cel masculin
ACUM 11 ORE

Alexander Zverev, "antrenament cu public" în turul 2 cu Ramos-Vinolas la US Open 2021

Albert Ramos-Vinolas a fost inexistent azi pe teren, iar Alexander Zverev a făcut legea la tot pasul pe Arena Arthur Ashe, acolo unde anul trecut a disputat marea finală în compania lui Dominic Thiem. Germanul a cedat în tot meciul cu spaniolul doar 3 game-uri, făcând o adevărată demonstrație de tenis în fața spectatorilor din tribune.
Încurajat de fanii din tribune, Ramos-Vinolas a părut pe toată durata partidei copleșit și nu a găsit nicio soluție în fața lui Zverev, care a jucat într-adevăr la cel mai înalt nivel. În primul tur la New York, Zverev trecuse în minimum de seturi de americanul Sam Querrey, însă cu mai mult efort decât azi. În continuare, al patrulea jucător de tenis al lumii se va duela cu învingătorul meciului dintre Sock și Bublik.
Orice lovitură de la US Open de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Internazionali BNL d'Italia
Stefanos Tsitsipas, primul finalist la Roma! Grecul și-a luat revanșa în fața lui Alexander Zverev
14/05/2022 LA 15:19
Mutua Madrid Open
Antrenorul lui Alcaraz a dezvăluit obiectivele spaniolului după titlul de la Madrid: "E aproape!"
10/05/2022 LA 14:42