Alexander Zverev, al patrulea jucător al lumii, s-a calificat în turul al doilea la US Open după ce a trecut de americanul Sam Querrey, ocupant al locului 78 ATP, cu scorul de 6-4, 7-5, 6-2, la capătul unui meci care a durat o oră și 40 de minute de joc. În continuare, germanul se va duela în turul 2 cu învingătorul dintre Ramos-Vinolas și Pouille.
US Open
Zverev, monument de sportivitate: "Opriți tenisul! Nole este cel mai bun din toate timpurile"
11/09/2021 LA 07:34
Campion olimpic în 2021, Alexander Zverev a fost de departe jucătorul mai bun de pe teren, americanul neavând niciun moment în care să fi putut cu adevărat să întoarcă soarta meciului în favoarea sa. În setul inaugural, un singur break a făcut diferența în favoarea lui Zverev, dar per total, jocul a curs mereu în direcția sa.

Alexander Zverev, calificare fără emoții în turul 2 la US Open 2021

În setul al doilea, Sam Querrey a pus ceva mai multă presiune, dar germanul, care traversează o perioadă excelentă din punct de vedere sportiv, a fost mai inspirat în momentele cheie ale partidei, iar la 5-5 a obținut break-ul. Acela a fost momentul decisiv în economia setului, pe care l-a câștigat la 5 după 39 de minute de joc.
În setul al treilea, americanul nu a mai putut ține ritmul și și-a cedat rând pe rând serviciile. Alexander Zverev a profitat din plin de slăbiciunile din jocul adversarului său și a obținut calificarea în turul al doilea. Germanul este finalistul de anul trecut la US Open, acolo unde a fost învins de Dominic Thiem după ce a condus cu 2-0 la seturi.
Orice lovitură de la US Open de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
US Open
Novak Djokovic e în finala US Open 2021, după un meci incredibil de 5 seturi cu Alexander Zverev
11/09/2021 LA 03:08
US Open
Ce trebuie să facă Zverev ca să câștige "finala" din semifinale la US Open cu Novak Djokovic
10/09/2021 LA 18:38