Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

#MeciuriMemorabile Rusul Aslan Karatsev, performerul zilei la US Open. Cum a supraviețuit unui meci de aproape 5 ore

Andrei Nicolae

Publicat 03/09/2021 la 06:05 GMT+3

Aslan Karatsev a reușit o revenire de senzație în partida cu Jordan Thompson, de la 0-2 la seturi și s-a calificat în turul 3.

Aslan Karatsev

Credit imagine: Getty Images

Partida Aslan Karatsev - Jordan Thompson nu a spus mare lucru la prima vedere, dar s-a transformat într-una epică. Australianul a condus cu 2-0 la seturi și a avut două mingi de meci mai târziu, dar a fost nevoit să se recunoască învins în cele din urmă. După 4 ore și 40 de minute, sportivul din Rusia a câștigat cu 3-6, 3-6, 7-5, 7-6 (9), 6-1.
Rusul nu mai câștigase două meciuri consecutiv din luna mai. El pierduse nu mai puțin de 7 meciuri din ultimele 11, astfel că nu avea un moral grozav la startul US Open. Lucrurile s-au schimbat însă radical după partida cu Jordan Thompson, având în vedere că a revenit de la 0-2 la seturi.
"A fost cu adevărat foarte importantă această victorie, din punct de vedere psihic. Mai ales când că am suferit eșecuri la ultimele turnee de Grand Slam și în turneele din SUA. Așadar, este foarte important pentru încrederea mea".
În setul patru, Karatsev a salvat două mingi de meci ale adversarului în tiebreak. El a avut o primă parte de sezon foarte bună, reușind să-i provoace și una din cele 5 înfrângeri ale lui Novak Djokovic din 2021, dar după turneul de la Roma, din prima jumătate a lunii mai, nu mai legase două victorii.
În turul 3, Aslan Karatsev îl va avea ca adversar pe americanul Jenson Brooksby.
Orice lovitură de la US Open de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo