Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

#Favoriții Petra Kvitova merge în turul 3 la US Open 2021! Cehoaica, victorie cu compatrioata Kristyna Pliskova

Irina Aldea

Publicat 02/09/2021 la 21:59 GMT+3

Petra Kvitova se califică în turul 3 la US Open 2021 după ce trece de compatrioata Kristyna Pliskova în minimum de seturi.

Petra Kvitova

Credit imagine: Getty Images

Petra Kvitova, a zecea favorită de pe tabloul de simplu feminin, s-a calificat în turul al treilea la US Open 2021 după ce a trecut de Kristyna Pliskova, sora geamănă a Karolinei, cu scorul de 7-6 (4), 6-2, la capătul unui meci care a durat o oră și 22 de minute de joc.
În continuare, dubla campioană de Grand Slam din Cehia se va duela cu favorita numărul 17, Maria Sakkari, care a învins-o în turul 2 pe Katerina Siniakova. În turul inaugural, Petra Kvitova a trecut de slovena Polona Hercog în minimum de seturi.

Petra Kvitova e în turul 3 la US Open 2021

În setul inaugural al meciului cu Kristyna Pliskova, ambele jucătoare și-au ținut serviciul până în tiebreak, acolo unde experiența și-a spus cuvântul. Petra Kvitova a cedat doar patru puncte și s-a impus câștigând prima manșă.
În setul secund, Kvitova a obținut break-ul în debutul manșei pe un game de serviciu al adversarei foarte disputat, iar apoi s-a mai impus o dată pe serviciul advers, punând capăt partidei. Cel mai bun rezultat al Petrei Kvitova la US Open a fost sfert de finală, fază pe care a atins-o în două rânduri, în 2015 și 2017.
Orice lovitură de la US Open de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo