Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

#PerformanțeleRomânilor Sorana Cîrstea s-a oprit în turul 2, după un meci care a avut două părți diferite

Andrei Nicolae

Publicat 03/09/2021 la 03:45 GMT+3

Sorana Cîrstea a fost învinsă de Shelby Rogers cu scorul de 7-5, 6-2. Românca a început meciul cu 3-0 și 4-1.

Sorana Cîrstea

Credit imagine: Getty Images

Aventura Soranei Cîrstea la US Open s-a încheiat după turul 2, deși ar fi putut obține mai mult de la acest turneu. Cel puțin aceasta este impresia după întâlnirea cu Selby Rogers, ce a avut loc pe terenul 11, pierdută cu scorul de 7-5, 6-2.
Românca a așteptat aproape 5 ore ca partida dinainte dintre Aslan Karatsev și Jordan Thompson să se încheie, dar a intrat foarte bine în meci. A făcut break în game-ul doi și a condus cu 3-0 și 4-1. Primul serviciu i-a intrat destul de bine, eficiența fiind, de asemenea, foarte bună, cu 11 mingi câștigate din 15.

Sorana Cîrstea a dat senzația la un moment dat că zburdă pe teren

Sorana a dat senzația că zburdă pe teren și a avut șansa unui nou break la 4-1, dar nu a fructificat momentul. De aici, Rogers a început să vină din spate și a egalat la 4-4.
Reprezentanta României a mai avut o șansă foarte bună de a încheia primul set în avantaj. La 5-4 a avut minge de set, "refuzată" însă de Rogers. Sportiva din Statele Unite a egalat la 5-5, iar jocul a mers apoi într-un singur sens.
Rogers a câștigat primul set cu 7-5 și l-a început cu break și pe al doilea. Sori a întrerupt o serie negativă de 5 game-uri pierdute, dar nu a mai putut reveni în meci. Nu i-a mai ieșit aprope nimic. Adversara a dominat-o și s-a calificat în turul 3 după o oră și 36 de minute. Setul secund l-a câștigat cu 6-2. "Am făcut cel mai prost meci al anului", a fost prima reacție a româncei după acest joc, într-un interviu Exclusiv.
Sorana Cîrstea a irosit astfel ocazia de a avea un meci cu liderul mondial, Ashleigh Barty.
Orice lovitură de la US Open de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo