Aventura Soranei Cîrstea la US Open s-a încheiat după turul 2, deși ar fi putut obține mai mult de la acest turneu. Cel puțin aceasta este impresia după întâlnirea cu Selby Rogers, ce a avut loc pe terenul 11, pierdută cu scorul de 7-5, 6-2.
SIMONA HALEP JOACĂ AZI LA US OPEN, ÎN TURUL 3, ÎN DIRECT PE EUROSPORT. ORA DISPUTEI CU RYBAKINA
Românca a așteptat aproape 5 ore ca partida dinainte dintre Aslan Karatsev și Jordan Thompson să se încheie, dar a intrat foarte bine în meci. A făcut break în game-ul doi și a condus cu 3-0 și 4-1. Primul serviciu i-a intrat destul de bine, eficiența fiind, de asemenea, foarte bună, cu 11 mingi câștigate din 15.
J&T Banka Ostrava Open
Sorana Cîrstea, înfrângere în primul tur al turneului WTA 500 de la Ostrava
20/09/2021 LA 17:50

Sorana Cîrstea a dat senzația la un moment dat că zburdă pe teren

Sorana a dat senzația că zburdă pe teren și a avut șansa unui nou break la 4-1, dar nu a fructificat momentul. De aici, Rogers a început să vină din spate și a egalat la 4-4.
Reprezentanta României a mai avut o șansă foarte bună de a încheia primul set în avantaj. La 5-4 a avut minge de set, "refuzată" însă de Rogers. Sportiva din Statele Unite a egalat la 5-5, iar jocul a mers apoi într-un singur sens.
Rogers a câștigat primul set cu 7-5 și l-a început cu break și pe al doilea. Sori a întrerupt o serie negativă de 5 game-uri pierdute, dar nu a mai putut reveni în meci. Nu i-a mai ieșit aprope nimic. Adversara a dominat-o și s-a calificat în turul 3 după o oră și 36 de minute. Setul secund l-a câștigat cu 6-2. "Am făcut cel mai prost meci al anului", a fost prima reacție a româncei după acest joc, într-un interviu Exclusiv.
ANDREAS SEPPI PRODUCE SURPRIZA ȘI MERGE ÎN TURUL 3 LA US OPEN 2021 DUPĂ VICTORIA CU HUBERT HURKACZ
Sorana Cîrstea a irosit astfel ocazia de a avea un meci cu liderul mondial, Ashleigh Barty.
Orice lovitură de la US Open de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Zavarovalnica Sava Portorož
Sorana Cîrstea, înfrângere la Portoroz, dar în urcare în WTA
17/09/2021 LA 16:00
Zavarovalnica Sava Portorož
Sorana Cîrstea e în sferturi la Portoroz! Românca, revenire frumoasă în meciul cu Martincova
16/09/2021 LA 16:12