Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ostapenko "a explodat" la US Open, după ce a fost trimisă acasă de Gauff! Ce le reproșează organizatorilor

Irina Aldea

Actualizat 06/09/2023 la 08:14 GMT+3

Jelena Ostapenko, care a jucat în premieră în sferturile de finală de la US Open, a fost eliminată în mod clar de favorita gazdelor, Coco Gauff. Letona i-a luat americancei doar două game-uri în tot meciul, iar la conferința de presă s-a dezlănțuit.

Așa s-a calificat Coco Gauff în semifinalele turneului de la US Open, în fața lui Ostapenko

Coco Gauff, a șasea favorită a turneului, a făcut un meci senzațional în sferturile de finală de la US Open 2023 și a învins-o pe Jelena Ostapenko cu 6-0, 6-2, devenind prima adolescentă care atinge această fază de la Serena Williams încoace. Letona o eliminase pe Iga Swiatek și anunța să-i pună mari probleme americancei, însă nu a fost cazul.
Betano, US Open 2023
Toată emoția de la US Open de pe Eurosport se joacă cu BETANO.
Ostapenko a evoluat cu Swiatek în optimi în ultimul meci al zilei de Arena Arthur Ashe, meci care a început în jurul orei 5 dimineața, ora României (ora 22, ora la New York). Partida dintre ele a durat o oră și 48 de minute, astfel că letona și-a încheiat toate îndatoririle cu mult după miezul nopții la US Open. Din acest motiv, Ostapenko a fost cu adevărat enervată când a văzut că e programată să joace cu Gauff în primul meci al zilei în sferturi.
CITEȘTE ȘI:

Ostapenko "a explodat" la US Open, după ce i-a luat doar 2 game-uri lui Gauff

Dominată total de favorita gazdelor, Coco Gauff, în sferturile de finală ale US Open, Jelena Ostapenko a răbufnit în timpul conferinței de presă de după meci. Letona s-a arătat destul de supărată de programarea meciului cu americanca și și-a exprimat șocul în modul caracteristic: "Având în vedere că am jucat în sesiunea de noapte (duminică), cred că ar fi trebuit să joc din nou la aceeași oră sau mai târziu, pentru că nu ai prea mult timp să te recuperezi.
Chiar dacă ai o zi liberă între timp, tot trebuie să te antrenezi, să-ți faci treaba, să te tratezi, etc. Deci cred că a fost mai bine pentru ea, pentru că a jucat mult mai devreme în ziua în care eu am jucat în sesiunea de noapte. Când am pus întrebarea cu o zi înainte, eram destul de sigură că voi juca în sesiunea de noapte, pentru că așa mi s-a spus. Când a apărut programul, am văzut că jucam în primul meci și mi s-a părut ciudat", a fost declarația Jelenei la conferință.
US Open 2023, ultimul turneu de Grand Slam al anului, se vede în direct și în exclusivitate pe Eurosport și pe aplicația Eurosport în perioada 28 august - 10 septembrie.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo