Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Jessica Pegula a făcut doi jurnaliști "să transpire" la US Open: "Voi ați scris asta despre mine?!"

Irina Aldea

Publicat 05/09/2023 la 22:23 GMT+3

Jessica Pegula a pierdut în optimile de finală de la US Open, iar la conferința de presă de după meciul cu Keys, americanca a tras la răspundere doi jurnaliști.

Keys - Pegula - US Open Rezumat

Jessica Pegula, prima rachetă la feminin a Statelor Unite ale Americii, a luat atitudine în fața a doi jurnaliști care au publicat o informație falsă despre americancă. În urma înfrângerii suferite în fața lui Madison Keys în turul al patrulea, doi jurnaliști a publicat o postare în care spuneau că Pegulaa plâns după meci. La conferința de presă, Jessica Pegula i-a apostrofat pe cei doi și a precizat că, de fapt, nu plângea la ieșirea de pe teren.
Betano, US Open 2023
Toată emoția de la US Open de pe Eurosport se joacă cu BETANO.
În cadrul conferinței, ea i-a întrebat pe jurnaliștii cu pricina dacă ei sunt cei care au făcut acea postare. Pentru că s-a așternut tăcerea în sala de conferințe, ea l-a provocat și mai mult, întrebându-l dacă este de la The Tennis Podcast. Chiar și așa, răspunsul primit nu a fost cel așteptat, ea s-a adresat în cele din urmă tuturor celor din sală: "Cineva a spus că am ieșit de pe teren în lacrimi. Cu siguranță nu plângeam. Mă epilasem cu o oră în urmă", a fost răspunsul americancei.
CITEȘTE ȘI:

Jessica Pegula a făcut doi jurnaliști "să transpire" la US Open. De ce i-a apostrofat

Jessica Pegula nu a fost convinsă că postarea cu pricina a fost distribuită de cei pe care i-a acuzat, însă a precizat că reprezintă o informație eronată. Americanca a recunoscut totuși că deși nu a plâns, a fost foarte tristă în urma înfrângerii încasate la Flushing Meadows. Principala favorită a gazdelor a fost eliminată de Madison Keys, finalista din 2017 de la US Open.
Madison Keys s-a impus în fața Jessicăi Pegula cu scorul de 6-1, 6-3, după o oră și 3 minute de joc. Americanii au fost bucuroși în orice caz, având în vedere că au două americance în faza sferturilor de finală și una chiar și în semifinală. Azi, Coco Gauff, a șasea favorită, a trecut fără probleme de Jelena Ostapenko, scor 6-0, 6-2, calificându-se în premieră în penultimul act la New York.
US Open 2023, ultimul turneu de Grand Slam al anului, se vede în direct și în exclusivitate pe Eurosport și pe aplicația Eurosport în perioada 28 august - 10 septembrie.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo