Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Sorana Cîrstea, după eliminarea de la US Open: "Acolo s-a înclinat balanța!" Ce a spus despre "game-ul turneului"

Bianca Dumitru

Actualizat 06/09/2023 la 06:30 GMT+3

Sorana Cîrstea a fost eliminată în această dimineață de la US Open, în sferturi, după ce a pierdut în două seturi în fața Karolinei Muchova. După meci, românca a oferit un interviu pentru Eurosport, în care a vorbit despre ce a făcut diferența în această partidă.

Sorana Cîrstea, prima reacție după eliminarea în sferturi de la US Open

Sorana Cîrstea a fost eliminată, în această dimineață, în sferturile de finală de la US Open. Karolina Muchova, a 10-a jucătoare a lumii, s-a impus în mod clar cu scorul de 6-0, 6-3, după o oră și 39 de minute de joc, obținând calificarea în premieră în semifinalele turneului de la Flushing Meadows.
Betano, US Open 2023
Toată emoția de la US Open de pe Eurosport se joacă cu BETANO.
La finalul partidei, Sorana Cîrstea a oferit un interviu pentru Eurosport în care a comentat prestația sa din sferturi. Românca a vorbit despre cât de dificil a fost acest meci, a cincea confruntare directă cu Muchova, care a jucat cel mai bun tenis al ei.
Cîrstea a explicat și faptul că nu a reușit să realizeze tot ce și-ar fi dorit, cehoaica venind mereu cu răspunsuri la planurile sale, și a recunoscut superioritatea adversarei, punctând că scorul este, însă, prea dur pentru ceea ce s-a văzut pe teren.
"Un meci dificil, cred că în seara asta Karolina a jucat foarte bine, din cele mai întâlniri în seara asta cred că a produs cel mai bun tenis. Cred că scorul este destul de dur pentru ceea ce s-a jucat, am avut foarte multe mingi de break în primul set, foarte multe oportunități pe care nu le-am fructificat...
La 3-0 un game lung, apoi la 4-0, 40-15 pe serviciul meu, cred eu că dacă acolo intram din nou în joc, să fac un 3-2, probabil că lucrurile ar fi stat altfel, dar per total în seara asta cred că a jucat mai bine decât mine, merită victoria și a reușit să vină cu soluții la toate planurile mele și, din nou, un meci nu atât de dur cum o spune scorul", a declarat Sorana Cîrstea.
Citește și:

Sorana Cîrstea, despre "game-ul turneului": "A fost crucial"

Românca de pe locul 30 WTA a vorbit și despre acel game din primul set, de la scorul de 3-0, când a avut 9 mingi de break pe care le-a ratat, permițându-i Karolinei Muchova să se distanțeze la 4-0 pe tabelă.
"Cred că acel game a fost crucial și apoi la 3-1, cu serviciu, la 40-15, erau lucrurile altfel. Normal că am încercat să nu mă gândesc, tot timpul încerci să te gândești la punctul următor, nu la ce a fost în urmă, dar cred că am lăsat-o, s-a dus mult prea repede la 3-0 și apoi, normal, după acele două game-uri, încrederea este altfel, după ce ai 5-0, 6-0.
La fel, în setul 2, am avut câteva oportunități de care nu am profitat și la nivelul ăsta orice minge face diferența. Și cred eu că a venit astăzi și a jucat cel mai bun tenis. Eu nu am jucat atât de rău, însă nu am fost decisivă în momentele importante, mingile de atac nu le-am fructificat și, normal, acolo s-a înclinat balanța", a adăugat Sorana Cîrstea.
După victoria în fața româncei, pentru Karolina Muchova urmează duelul cu Coco Gauff, care a eliminat-o în două seturi, aseară, pe Jelena Ostapenko, scor 6-0, 6-2.
US Open 2023, ultimul turneu de Grand Slam al anului, se vede în direct și în exclusivitate pe Eurosport și pe aplicația Eurosport în perioada 28 august - 10 septembrie.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo