Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

US Open 2023 | Ons Jabeur a primit cel mai frumos cadou de ziua ei! Gest superb al publicului de la New York

Dani Morar

Actualizat 29/08/2023 la 22:00 GMT+3

Ons Jabeur s-a calificat în turul 2 de la US Open 2023, după ce a obținut o victorie în două seturi în fața Camilei Osorio. Tunisianca și-a sărbătorit ieri ziua de naștere, iar astăzi a primit un cadou neașteptat din partea publicului de la New York, fiind emoționată vizibil.

Momente speciale la New York. Fanii i-au cântat "La mulți ani!" lui Ons Jabeur la finalul meciului

US Open 2023 | Ons Jabeur a obținut biletul pentru turul secund de la ultimul turneu de Grand Slam al anului. Sportiva din Tunisia a avut mult de muncă în fața Camilei Osorio, pe care a învins-o în două seturi.
Betano, US Open 2023
Toată emoția de la US Open de pe Eurosport se joacă cu BETANO.
Jabeur a avut probleme de respirație în debutul meciului, dar a făcut față condițiilor și s-a impus într-o oră și 59 de minute. A fost 7-5, 7-6, iar în turul următor aceasta va juca împotriva cehoaicei Linda Noskova.
Ons Jabeur a câștigat astfel al 12-lea meci de Grand Slam din 2023, egalându-și cea mai bună performanță de acest fel dintr-un singur sezon (a avut 12 victorii și în 2022). Pentru prima dată în cariera sa, ea va evolua în 16 partide de Grand Slam într-un singur an.
La finalul meciului cu Osorio, cele două sportive s-au îmbrățișat puternic după lupta intensă de aproape 2 ore, dând dovadă de mult fair play. Tenismenele și-au vorbit la fileu pentru câteva secunde, oferind una dintre imaginile zilei la US Open.
După ce a oferit interviul de pe teren, Jabeur a avut parte de o surpriză neașteptată din partea publicului de la New York. Tunisianca și-a sărbătorit ieri ziua de naștere, iar fanii din tribune au început să îi cânte la mulți ani chiar după meci. Jabuer a fost vizibil emoționată și le-a mulțumit oamenilor.
Citește și:

Ons Jabeur e a doua favorită de la US Open 2023, potrivit inteligenței artificiale

La masculin, inteligența artificială spune că cele mai mari șanse de câștig le are Novak Djokovic, sârbul fiind urmat de Carlos Alcaraz. Liderul din ATP ar avea un traseu virtual ceva mai dificil decât sârbul, motiv pentru care Nole a fost poziționat pe primul loc. Cei doi sunt urmați de Jannik Sinner, Daniil Medvedev și Frances Tiafoe.
De abia la feminin observăm o mare surpriză în privința predicțiilor IBM AIDraw Analysis. Potrivit inteligenței artificiale, Coco Gauff ar avea cele mai mari șanse să se impună anul acesta la US Open, ceea ce ar reprezenta pentru americani o mare bucurie. Pe locul secund nu regăsim niciuna dintre jucătoarele aflate pe locul 1 sau 2 WTA, ci pe Ons Jabeur, finalista de anul trecut. Pet rei de abia e liderul din WTA, Iga Swiatek, poloneza fiind urmată de Jessica Pegula și Elena Rybakina, Sabalenka fiind lăsată pe dinafară.
US Open 2023, ultimul turneu de Grand Slam al anului, se vede în direct și în exclusivitate pe Eurosport și pe aplicația Eurosport în perioada 28 august - 10 septembrie.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo