Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cum arată tabloul masculin la US Open 2022: Fără Djokovic; Medvedev, parcurs de foc; Nadal, traseu facil

Irina Aldea

Actualizat 25/08/2022 la 20:31 GMT+3

Joi seară a avut loc dezvăluirea tablourilor la ultimul turneu de Grand Slam al anului, US Open. Privirile noastre s-au îndreptat, bineînțeles, către tabloul feminin, însă și pe tabloul masculin există super-dueluri, iar fără Djokovic, toată atenția se îndreaptă către Nadal, Medvedev, Tsitsipas și Alcaraz, printre alți tenismeni care pot produce surprize frumoase.

Daniil Medvedev & Rafael Nadal

Credit imagine: Getty Images

Joi seară a avut loc tragerea la sorți a tablourilor de la US Open. În comparație cu celelalte turnee de Grand Slam, americanii preferă să nu organizeze nicio ceremonie de tragere la sorți, ci să dezvăluie direct tablourile. Chiar dacă pentru fani e un motiv de dezamăgire, toate privirile au fost ațintite spre conturile oficiale ale US Open 2022, pentru a afla cu cine joacă principalii favoriți ai ediției din acest an, Daniil Medvedev, Rafael Nadal, Carlos Alcaraz sau Stefanos Tsitsipas. Novak Djokovic, finalistul de anul trecut, s-a retras înainte de momentul dezvăluirii tabloului, din cauza statutului său de nevaccinat.
Daniil Medvedev, campionul en-titre, are fără doar și poate unul dintre cele mai dificile trasee la US Open 2022. Rusul îi are pe partea lui de tablou pe Kyrgios, Carreno-Busta și Auger-Aliassime. Rusul își va începe campania de apărare a titlului cu Kozlov, pentru ca mai apoi să dea peste Rinderknech în runda secundă. În turul al treilea ar urma să dea peste Basilashvili (favoritul numărul 31), în optimi peste Bautista Agut (favoritul numărul 16), iar în sferturi peste Auger-Aliassime (favoritul numărul 6). În semifinale s-ar duela cu Tsitsipas, iar în finală cu Nadal.
CITEȘTE ȘI:

Medvedev, traseu de foc. Nadal, parcurs facil la US Open 2022

De cealaltă parte, Rafael Nadal își poate trece în palmares titlul major cu numărul 23 la US Open. Super campionul spaniol își începe campania la Flushing Meadows cu beneficiarul unui wildcard, australianul Rinky Hijikata, ocupant al locului 198 ATP. Ulterior, spaniolul s-ar duela cu Karatsev, pentru ca în turul al treilea să dea peste ultimul cap de serie, Miomir Kecmanovic.
ATP: Cine câștigă marele trofeu la US Open 2022?
În optimi, ibericul s-ar duela cu Schwartzman, jucător pe care l-a învins până acum de 11 ori în carieră din 12 meciuri disputate. În sferturile de finală, Nadal ar urma să dea peste britanicul Cameron Norrie, favorit numărul 7, iar în semifinale peste compatriotul Carlos Alcaraz. În finală, spaniolul l-ar întâlni pe campionul en-titre, Medvedev, pe care l-a învins în finala de la Australian Open de anul acesta.
Duelurile de foc din primul tur la US Open 2022 pe tabloul masculin
  • Kyrgios vs Kokkinakis
  • Alcaraz vs Baez
  • Thiem vs Carreno Busta
  • Murray vs Cerrundolo
  • Norrie vs Paire
  • Schwartzman vs Sock
  • Fognini vs Karatsev
  • Otte vs Hurkacz
Turneul de Grand Slam de la US Open se desfășoară în perioada 29 august – 11 septembrie, în direct pe Eurosport și Eurosport Player.
picture

US Open 2022, în direct pe Eurosport și Eurosport Player, din 29 august

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo