Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Kyrgios a pus mâna pe telefon și i-a trimis un mesaj lui Alcaraz, după finală: "Asta mi-a scris"

Cristian Mihală

Publicat 12/09/2022 la 10:30 GMT+3

Carlos Alcaraz a dezvăluit că Nick Kyrgios i-a trimis un mesaj după victoria de la US Open 2022. Australianul pariase pe spaniol pentru câștigarea turneului de la Flushing Meadows, înainte de competiție.

Top 5 cele mai frumoase puncte reușite de Carlos Alcaraz la US Open 2022

Victoria lui Alcaraz de la US Open a venit într-un context special, în condițiile în care Djokovic a lipsit, iar Medvedev și Nadal, probabil cei mai buni jucători din circuit alături de sârb, au fost departe de forma maximă.
Chiar și așa, acest lucru nu diminuează în niciun fel performanța fabuloasă a lui Carlitos, care a devenit al 5-lea cel mai tânăr jucător din istorie care să câștige un Grand Slam și cel mai tânăr din toate timpurile care să urce pe locul 1 ATP.

Kyrgios a crezut în Alcaraz, dinainte de startul US Open 2022

Alcaraz e deja văzut de mulți drept un jucător world class, inclusiv Kyrgios - un tip foarte exigent în general, care nu s-a sfiit niciodată să îi critice pe marii jucători - având o părere excepțională despre el. Nick l-a nominalizat înainte de turneu pe Alcaraz drept învingător, iar azi-noapte, după succesul cu Ruud, a ținut să îi amintească spaniolului acest lucru.
"Kyrgios mi-a trimis un mesaj pe Instagram după finală. Mi-a scris: "Ți-am spus eu"!", a dezvăluit Alcaraz, după succesul de la Flushing Meadows.
Într-o postare Eurosport de pe Twitter, din august, înainte de începerea turneului, fanii au fost invitați să indice câștigătorul de la US Open 2022. Australianul l-a nominalizat pe Carlitos drept învingător, așa cum se vede mai jos.
Victoria de la US Open nu mă va schimba. Voi merge în Spania pentru a mă bucura alături de familie și prieteni, apoi voi reveni repede pe teren pentru a mă antrena pentru că vreau să continui să muncesc pentru a câștiga multe trofee de-acum înainte. Nu mă voi opri! | Carlos Alcaraz
Și Carlitos într-adevăr nu se va opri. Nici în viitor - care îi aparține - și nici pe termen scurt, deși mulți jucători au nevoie de o pauză după un astfel de succes. Săptămâna viitoare, Alcaraz va fi iar pe teren, pentru a juca în Cupa Davis.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo