Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Rafael Nadal, pus pe glume după calificarea în optimi la US Open: "Nasul e la locul lui!" Ce spune de meciul cu Tiafoe

Irina Aldea

Publicat 04/09/2022 la 08:27 GMT+3

Rafael Nadal nu a avut milă de Richard Gasquet în meciul din turul 3 de la US Open și s-a calificat în optimile de finală, iar după meci s-a ținut de glume.

Rafael Nadal, o nouă victorie zdrobitoare cu Gasquet! Ibericul e în optimi la US Open 2022

Câștigător a 22 de titluri de Grand Slam, Rafael Nadal s-a calificat în optimile de finală de la US Open după ce a trecut fără nicio emoție de Richard Gasquet, ocupantul locului 91 ATP. Francezul nu a avut nicio șansă în fața marelui campion spaniol, care s-a impus cu scorul de 6-0, 6-1, 7-5, la capătul unui meci care a durat două ore și 17 minute de joc. Gasquet a câștigat primul game după o oră și 10 minute de joc.
În continuare, Rafael Nadal se va duela cu favoritul numărul 22 de pe tabloul de simplu masculin, Frances Tiafoe, care a trecut în minimum de seturi de Diego Schwartzman în turul al treilea. Nadal îl conduce pe Tiafoe la întâlnirile direct cu 2-0, americanul nereușind până acum să câștige vreun set în fața spaniolului.
CITEȘTE ȘI:

Ce a spus Rafael Nadal după ce s-a calificat în optimi la US Open 2022

"Nasul e la locul lui", a glumit Nadal după ce a câștigat cel de-al 30-lea său meci în nocturnă pe Arthur Ashe Stadium. "Sesiunile de noapte de aici, din New York, sunt cele mai bune din lume, fără îndoială. Să joci aici este uimitor. Trei meciuri deja, am crescut nivelul astăzi. Asta e important pentru mine, când turneul continuă, reușesc să ridic nivelul împotriva unui prieten foarte bun ca Richard", a spus Nadal la interviul de după meci.
Ulterior, ibericul a vorbit despre meci și la conferința de presă, dar și despre duelul din optimi, cu Tiafoe: "A fost cel mai bun meci al meu din turneu, fără îndoială. Este pentru prima dată când am câștigat în trei seturi în acest turneu. El a ridicat nivelul în setul al treilea și asta a echilibrat totul, dar sunt foarte fericit că sunt în turul al patrulea. Frances joacă foarte bine, a crescut mult. Acum este mai puternic decât înainte. Are mai multe meciuri și mai mulți ani în circuit, ceea ce îi oferă mai multă experiență. Este un jucător de tenis cu multă pasiune, foarte energic. Știu că va fi o provocare foarte mare și că trebuie să îmi cresc nivelul și intensitatea pe teren pentru a putea să îl înving".
US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului, este programat în perioada 29 august - 11 septembrie și va fi transmis în direct și în exclusivitate de Eurosport și Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo