Emma Răducanu și-a continuat luni seară seria de meciuri fără set pierdut la US Open. Sportiva în vârstă de 18 ani s-a calificat în sferturile de finală ale ultimului Grand Slam al anului, urmând a se lupta în premieră pentru un loc în semifinalele unei astfel de competiții.

US Open 2021: Rezumatul partidei dintre Emma Răducanu și Shelby Rogers

După victoria cu Shelby Rogers, scor 2-6, 1-6, Emma Răducanu a fost lăudată de doi foști mai jucători de tenis din Marea Britanie. Anne Keothavong, care a fost căpitan al echipei de Fed Cup a Marii Britanii, s-a arătat impresionată.
Tenis
Topul câștigurilor din tenis în 2021, eclipsat de Emma Răducanu! Ce loc surpriză ocupă Simona Halep
IERI LA 13:20
"E incredibil. După ce a pierdut primele două game-uri, am fost cu adevărat îngrijorată, dar modul în care a reușit să întoarcă rezultatul și să rămână lucidă este cu adevărat impresionant", a declarat Anne Keothavong, potrivit Daily Mail.

"La vârsta ei, e foarte ușor să te pierzi"

La rândul său, fostul tenismen Tim Henman a punctat curajul și stăpânirea de sine de care a dat dovadă sportiva cu origini românești.
"Emma Răducanu a arătat curaj, a reușit să iasă din acea gaură de la începutul meciului. Nu mă așteptam să reacționeze chiar atât de bine, a fost incredibil. Chiar dacă ai 6-2, 5-1, nu e ușor să închei meciul. Am fost impresionat de modul în care și-a păstrat calmul și a închis jocul. Am fost emoționat la 0-2. Când ești atât de tânăr, e foarte ușor să te pierzi, dar ea a gestionat momentul foarte bun", a spus Tim Henman.

US Open 2021: Emma Răducanu, noua revelație din tenisul mondial feminin! Halep și Li Na, idolii ei

Pentru Emma Răducanu, în sferturile de finală ale US Open 2021, urmează duelul cu Belinda Bencic. Dacă va obține calificarea în semifinalele turneului de la Flushing Meadows, tânăra jucătoare de tenis o va înfrunta pentru un loc în finală pe învingătoarea duelului dintre Karolina Pliskova și Maria Sakkari.
Orice lovitură de la US Open de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Tenis
"Contrastul dintre ele este uriaș!" Ce avantaj are Emma Răducanu în fața lui Naomi Osaka
22/09/2021 LA 15:52
Tenis
Ce a făcut Emma Răducanu când a ajuns acasă, după US Open 2021: "A fost groaznic de greu"
21/09/2021 LA 15:56