Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

#Favoriții "E cu adevărat impresionantă!" Emma Răducanu, lăudată de foști jucători de tenis din Marea Britanie

Bianca Dumitru

Actualizat 07/09/2021 la 17:24 GMT+3

Emma Răducanu s-a calificat în premieră în sferturile de finală ale unui turneu de Grand Slam. După victoria în două seturi în fața lui Shelby Rogers, sportiva cu origini românești a fost lăudată de foștii jucători de tenis din Marea Britanie.

Emma Răducanu

Credit imagine: Getty Images

Emma Răducanu și-a continuat luni seară seria de meciuri fără set pierdut la US Open. Sportiva în vârstă de 18 ani s-a calificat în sferturile de finală ale ultimului Grand Slam al anului, urmând a se lupta în premieră pentru un loc în semifinalele unei astfel de competiții.
picture

US Open 2021: Rezumatul partidei dintre Emma Răducanu și Shelby Rogers

După victoria cu Shelby Rogers, scor 2-6, 1-6, Emma Răducanu a fost lăudată de doi foști mai jucători de tenis din Marea Britanie. Anne Keothavong, care a fost căpitan al echipei de Fed Cup a Marii Britanii, s-a arătat impresionată.
"E incredibil. După ce a pierdut primele două game-uri, am fost cu adevărat îngrijorată, dar modul în care a reușit să întoarcă rezultatul și să rămână lucidă este cu adevărat impresionant", a declarat Anne Keothavong, potrivit Daily Mail.

"La vârsta ei, e foarte ușor să te pierzi"

La rândul său, fostul tenismen Tim Henman a punctat curajul și stăpânirea de sine de care a dat dovadă sportiva cu origini românești.
"Emma Răducanu a arătat curaj, a reușit să iasă din acea gaură de la începutul meciului. Nu mă așteptam să reacționeze chiar atât de bine, a fost incredibil. Chiar dacă ai 6-2, 5-1, nu e ușor să închei meciul. Am fost impresionat de modul în care și-a păstrat calmul și a închis jocul. Am fost emoționat la 0-2. Când ești atât de tânăr, e foarte ușor să te pierzi, dar ea a gestionat momentul foarte bun", a spus Tim Henman.
picture

US Open 2021: Emma Răducanu, noua revelație din tenisul mondial feminin! Halep și Li Na, idolii ei

Pentru Emma Răducanu, în sferturile de finală ale US Open 2021, urmează duelul cu Belinda Bencic. Dacă va obține calificarea în semifinalele turneului de la Flushing Meadows, tânăra jucătoare de tenis o va înfrunta pentru un loc în finală pe învingătoarea duelului dintre Karolina Pliskova și Maria Sakkari.
Orice lovitură de la US Open de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo