Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"Ce ai făcut între seturi, la vestiar?" Răspunsul genial dat de Serena Williams la US Open

Bianca Dumitru

Publicat 01/09/2022 la 18:33 GMT+3

Serena Williams a oferit un răspuns genial la conferința de presă de după calificarea în turul 3 la US Open, atunci când a fost întrebată ce a făcut la vestiar între seturi.

US Open Day 3: Serena Williams ' press conference

Credit imagine: Eurosport

Serena Williams s-a calificat noaptea trecută în turul 3 la US Open, după ce a învins-o în trei seturi pe Anett Kontaveit, scor 7-6 (4), 2-6, 6-2, la capătul unui meci de două ore și 29 de minute.
După meci, americanca a fost întrebată ce a făcut la vestiar, în pauza dintre seturi. Jurnalistul i-a dat exemplul lui Novak Djokovic, care a spus că merge la toaletă pentru a-și da cu apă pe față și pentru a vorbi cu el însuși cu voce tare.
Apoi a întrebat-o pe Serena dacă și ea a făcut același lucru pentru că a revenit vizibil mai motivată. Sportiva a oferit un răspuns care a stârnit hohote de râs în sala de conferință:
"Nu, doar am devenit mai ușoară... Folosiți-vă imaginația, dar n-a fost 'numărul 2'", a declarat Serena Williams.
WTA: Cine câștigă marele trofeu la US Open?
Citește și:

SERENA WILLIAMS: "TIGER WOODS ESTE UNUL DINTRE MOTIVELE PENTRU CARE SUNT AICI"

La conferința de presă de după meci, Serena Williams a explicat și prezența lui Tiger Woods în loja sa. Americanca a dezvăluit că marele jucător de golf a ajutat-o enorm în carieră, oferindu-i sprijin mental în cele mai dificile perioade.
"Tiger Woods este unul dintre motivele pentru care sunt aici, unul dintre principalele motive pentru care încă joc, am vorbit mult despre asta. Într-un fel încercam să mă motivez, dar sunt unele persoane cu care acel sentiment este reciproc.
La un moment dat eram pierdută, nu știam ce să fac, aveam multe întrebări, dar atunci apar acei oameni în care poți avea încredere. Tiger este un prieten uimitor, din punct de vedere mental mi-a fost de mare ajutor în a-mi limpezi mintea", a spus americanca la conferința de presă.
Serena Williams va juca în turul 3 la US Open contra australiencei Ajla Tomljanovic, sportivă pe care nu a mai întâlnit-o niciodată. Partida va fi una dificilă pentru americancă, așa cum a subliniat și Mats Wilander, dar după prestația din duelul cu Anett Kontaveit pute să ne așteptăm la orice din partea marii campioane.
US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului, este programat în perioada 29 august - 11 septembrie și va fi transmis în direct și în exclusivitate de Eurosport și Eurosport Player.
US Open 2022 - 1 septembrie, transmisiuni Eurosport 1&2
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo