Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Meciul Serena Williams – Ajla Tomljanovic de la US Open a spulberat orice record de audiență în SUA! Cifre uluitoare

Irina Aldea

Actualizat 07/09/2022 la 03:08 GMT+3

Meciul dintre Serena Williams și Ajla Tomljanovic a spulberat recordul de audiență al ESPN cu 4,8 milioane de telespectatori în SUA.

Rezumatul unui meci istoric, ultimul al carierei pentru Serena Williams - înfrângere cu Tomljanovic

Audiența pentru meciul istoric de retragere al Serenei Williams cu Ajla Tomljanovic a ajuns la 6,8 milioane de spectatori la un moment dat, au anunțat americanii de la ESPN. Meciul din turul al treilea, disputat vinerea trecută de Serena Williams împotriva australiencei, a înregistrat un record de 4,8 milioane de telespectatori, a transmis ESPN, devenind astfel cea mai urmărită transmisiune de tenis din istoria de 43 de ani a postului de televiziune prin cablu.
Meciul de adio al Serenei Williams, disputat în turul al treilea pe stadionul Arthur Ashe din New York, a avut o medie de 4,6 milioane de telespectatori (P2+). Nu a contat că Williams a pierdut în fața australiencei Tomljanovic cu 7-5, 6-7, 6-1. Fanii au fost doar fericiți să o vadă jucând - poate pentru ultima dată - în timp ce și-a luat un rămas bun emoționant, după 27 de ani, de la Grand Slam-ul din țara natală.
CITEȘTE ȘI:

Audiență record în SUA la meciul Serena Williams – Ajla Tomljanovic în turul 3 la US Open

Meciul Serenei a avut o medie de 4,8 milioane de telespectatori în intervalul 19:15 - 22:30 ET și a atins un maxim de 6,9 milioane de telespectatori în sfertul de oră 22:15. Meciul a sporit audiențele ESPN cu 101% față de 2021, cu o medie de 1,1 milioane de telespectatori în primele cinci zile de la US Open.
Precedentul record ESPN, de 3,9 milioane de telespectatori, a fost stabilit la Wimbledon 2012, când Roger Federer l-a învins pe Andy Murray. Williams, care a anunțat luna trecută că va "evolua" departe de lumea tenisului, a adus un omagiu surorii sale Venus Williams, tatălui și antrenorului său Richard Williams, dar și familiei înainte de a părăsi terenul în aplauzele publicului american.
US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului, este programat în perioada 29 august - 11 septembrie și va fi transmis în direct și în exclusivitate de Eurosport și Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo