Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Serena Williams a plâns ca un copil după ultimul meci al carierei, la US Open: "O călătorie extraordinară!"

Irina Aldea

Actualizat 03/09/2022 la 06:03 GMT+3

Serena Williams a fost eliminată în turul al treilea la US Open 2022 de către Ajla Tomljanovic, iar la final a plâns ca un copil în fața miilor de suporteri care au aplaudat-o neîncetat.

Serena Williams a plâns ca un copil după ultimul meci al carierei. Discurs emoționant al americancei

La aproape 41 de ani, Serena Williams, cea mai titrată tenismenă din Era Open, a disputat la US Open 2022 ultimul meci al carierei, cu Ajla Tomljanovic. Americanca a cedat sâmbătă dimineață în fața ocupantei locului 46 WTAcu scorul de 5-7, 7-6 (4), 1-6, la capătul unui meci incredibil care a durat trei ore și 7 minute de joc. Tomljanovic a convertit de abia a 6-a minge de meci avută.
Susținută din nou din tribune de zeci de mii de oameni, Serena Williams a luptat ca o leoaică să rămână în turneu, ultimul turneu al carierei. Legendara tenismenă din SUA a fost pe toată durata partidei împinsă de la spate de fani, dar consumul fizic a fost mult prea mare pentru a-i face față Ajlei Tomljanovic, o jucătoare extrem de dură din punct de vedere mental.
CITEȘTE ȘI:

Serena Williams a plâns ca un copil, după ultimul meci al carierei, la US Open

În uralele publicului, cu melodia "Simply the best" pe fundal, Serena Williams a venit la interviul de pe teren, chiar dacă a pierdut. Fiind ultimul meci al carierei, americanca a avut un mesaj extrem de emoționant pentru toți cei apropiați ei. Serena a început discursul prin a-i mulțumi tatălui ei, Richard, care a împins-o spre tenis de la o vârstă fragedă. Apoi, ea le-a mulțumit celor din familie și mai ales surorii ei mai mari, Venus.
"Vă mulțumesc, ați fost extraordinari. Am încercat totul. Îți mulțumesc, tată. Știu că te-ai uitat la meci. Am atât de multe emoții. Le mulțumesc tuturor celor care au fost alături de mine atâția ani. Le mulțumesc părinților mei care au luptat pentru mine, pentru surorile mele. Sunt lacrimi de bucurie, cred. Nu aș fi Serena dacă nu ar exista Venus, îți mulțumesc din suflet. Cu siguranță ești motivul pentru care exist. A fost o călătorie frumoasă, un drum plăcut. A fost o călătorie extraordinară, sunt atât de recunoscătoare pentru că m-ați adus aici, în acest punct", a transmis Serena Williams la interviul de pe teren.
US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului, este programat în perioada 29 august - 11 septembrie și va fi transmis în direct și în exclusivitate de Eurosport și Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo