Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Serena Williams, asaltată cu mesaje după ce a disputat ultimul meci al carierei! Ce i-au transmis Nadal și Tiger Woods

Irina Aldea

Publicat 03/09/2022 la 07:31 GMT+3

Serena Williams a disputat sâmbătă ultimul meci al carierei, la US Open, ea fiind eliminată în turul 3 de către Ajla Tomljanovic. Rețelele de socializare s-au umplut de-a dreptul cu mesaje de felicitare pentru Serena.

Rezumatul unui meci istoric, ultimul al carierei pentru Serena Williams - înfrângere cu Tomljanovic

La aproape 41 de ani, Serena Williams, cea mai titrată tenismenă din Era Open, a disputat la US Open 2022 ultimul meci al carierei, cu Ajla Tomljanovic. Americanca a cedat sâmbătă dimineață în fața ocupantei locului 46 WTAcu scorul de 5-7, 7-6 (4), 1-6, la capătul unui meci incredibil care a durat trei ore și 7 minute de joc. Tomljanovic a convertit de abia a 6-a minge de meci avută.
picture

Serena Williams a plâns ca un copil după ultimul meci al carierei. Discurs emoționant al americancei

După meci, Serena Williams a fost prima care a luat cuvântul în fața spectatorilor din tribune. Americanca a plâns ca un copil înainte de a părăsi cea mai mare arenă de tenis din lume în uralele publicului. Apoi, Ajla Tomljanovic a venit și ea la microfon și a vorbit la superlativ despre legendara tenismenă căreia i-a încheiat azi cariera, la aproape 41 de ani.
CITEȘTE ȘI:

Serena Williams, asaltată cu mesaje după ce a disputat ultimul meci al carierei

"Serena Williams, ești cea mai tare pe teren și în afara lui. Îți mulțumesc pentru că ne inspiri pe toți să ne urmăm visurile. Te iubesc, soră mai mică", a fost mesajul transmis de Tiger Woods.
"Îți mulțumesc, Serena, pentru tot ce ai făcut pentru sportul nostru. O uimitoare campioană", i-a transmis Rafael Nadal.
"Cariera ei incredibilă a marcat istoria tenisului. Cu toate acestea, cele mai mari contribuții ale sale ar putea apărea de acum înainte. Îți mulțumim, Serena Williams! Călătoria continuă", a fost mesajul legendarei Billie Jean King.
"Serena, MULȚUMESC. Datorită ție cred în acest vis. Impactul pe care l-ai avut asupra mea depășește orice cuvinte care pot fi puse cap la cap și pentru asta îți spun mulțumesc, mulțumesc, mulțumesc, mulțumesc, GOAT!", a scris și Coco Gauff pe rețelele de socializare.
"25 de ani. Campioană. Eroină. Legendă pentru totdeauna!", a fost mesajul publicat de Oprah.
"Te iubesc, Serena Williams! A fost o plăcere de-o viață să te văd cum ai devenit ceea ce ai devenit. Abia aștept să văd ce vei face în continuare. Îți mulțumesc, prietena mea veche", a transmis Andy Roddick.
"Serena. Îți mulțumesc că ești tu și că ești o sursă de inspirație pentru atât de mulți bărbați și femei. Nu am văzut niciodată o concurentă mai dedicată și a fost o onoare să împart terenul cu tine și să urmăresc istoria. Pur și simplu cea mai bună", a scris și James Blake.
US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului, este programat în perioada 29 august - 11 septembrie și va fi transmis în direct și în exclusivitate de Eurosport și Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo