Simona Halep li s-a alăturat lui Mats Wilander, Boris Becker și Justine Henin pentru o ediție specială a vodcastului Eurosport, Tennis Legends. Românca va povesti și analiza în această săptămână, pe postul nostru, în cadrul Player's Cut, diferite subiecte din lumea tenisului, rememorând și cele mai importante momente ale carierei sale de până acum. Episodul va fi disponibil pe platformele Eurosport începând cu joi, 14 mai, dar videoclipuri scurte din cadrul vodcast-ului vor fi lansate de-a lungul săptămânii.
Dubla campioană de Grand Slam a precizat că lucrează în continuare cu un psiholog, însă doar atunci când are nevoie. Marea noastră campioană a mărturisit, de asemenea, că merge la psiholog încă de la 14 ani, dar că principalul ei sfătuitor înainte și după meciuri rămâne antrenorul. Boris Becker a deschis subietul întrebând-o pe Simona cine o ajută să-și controleze concentrarea din timpul meciurilor și încrederea în sine. Germanul a fost curios să afle la cine merge prima dată Simona după ce pierde un meci.
Înainte și după meci, întotdeauna vorbesc cu antrenorul. Am de asemenea un psiholog și am și oameni de aici din România care mă ajută. Lucrez cu un psiholog de când aveam 13/14 ani. Nu mereu, dar am făcut asta. Acum lucrez cu un psiholog, însă nu mereu, nu înainte sau după meci, doar atunci când simt că am nevoie. Dar mă ajută mult să construiesc încrederea în sine. Uneori, jucătorii se tem să dea pe teren tot ce au mai bun. Am fost și eu în această ipostază și am pierdut meciuri. Am rezolvat acea problemă și de aceea nu mai renunț cum o făceam în trecut. Nu făceam asta pentru că nu-mi mai păsa. Mulți oameni mi-au spus ‘câteodată ai momente în meci în care nu-ți mai pasă’. Nu, nu e așa, e vorba despre încrederea mea care scade. Am lucrat la acest aspect și nu mai am acea problemă. Desigur, nu sunt 100% încrezătoare pentru că nu e stilul meu, dar acum, când intru pe teren, știu că nu trebuie să renunț.
Roland-Garros
Top 3 meciuri de urmărit în prima săptămână la Roland Garros pe tabloul feminin și pe cel masculin
ACUM 21 ORE

Tennis Legends: Simona Halep lucrează în continuare cu un psiholog

Între 11 și 17 mai, Eurosport îi reconectează pe fanii pasionați de tenis din România, care vor putea urmări în exclusivitate pe Eurosport 1 unele dintre cele mai speciale momente, interviuri exlcusive, precum și cele mai tari meciuri din cariera Simonei Halep. De luni seară, emisiunea debutează cu dubla câștigătoare de Grand Slam, Simona Halep, și va trece în revistă cele mai intense meciuri din cariera sa de până acum. Mai mult, de-a lungul săptămânii, vor fi transmise din partea Simonei opinii și comentarii exclusive cu privire la meciurile ce urmează să fie difuzate.
https://i.eurosport.com/2020/05/13/2818312.jpg
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Roland Garros
Ce șanse are Simona Halep de a reveni în top 10 WTA! Chris Evert a analizat situația din clasament
IERI LA 08:13
Roland-Garros
Cine e Ana Konjuh, prima adversară a Simonei Halep de la Roland Garros 2022
IERI LA 18:22