Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

2/2 pentru România la Birmingham! Gabriela Ruse e în optimi, după ce a trecut de Qiang Wang în primul tur

Irina Aldea

Actualizat 13/06/2022 la 20:12 GMT+3

Gabriela Ruse a obținut calificarea în optimile de finală de la Birmingham după ce a trecut de chinezoaica Qiang Wang în minimum de seturi.

Gabriela Ruse

Credit imagine: Getty Images

După Simona Halep, și Gabriela Ruse a obținut calificarea în optimile de finală de la Birmingham. Sportiva noastră, aflată pe locul 55 WTA, s-a calificat mai departe după ce a trecut de chinezoaica Qiang Wang (146 WTA) cu scorul de 7-6 (6), 7-6 (12), la capătul unui meci care a durat două ore și 3 minute de joc.
În continuare, Gabriela Ruse se va duela cu învingătoarea meciului dintre favorita numărul 8, Shuai Zhang, și jucătoare venită din calificări, croata Jana Fett. Meciul din optimile de finală se va juca miercuri la Birmingham, la o oră pe care organizatorii o vor anunța în cursul zilei de mâine.
CITEȘTE ȘI:

Gabriela Ruse e și ea în optimi la Birmingham, după victoria cu Wang

Tot azi, Simona Halep a obținut calificarea în optimile de finală după ce a trecut de Lesia Tsurenko cu scorul de 6-1, 6-4, după o oră și 18 minute de joc. În continuare, Simona se va duela britanica Harriet Dart, ocupanta locului 106 WTA. Aceasta din urmă a trecut de Camila Osorio cu scorul de 6-2, 6-4, la capătul unui meci care a durat o oră și 18 minute de joc.
România mai are o reprezentantă pe tabloul principal de simplu. Sorana Cîrstea va debuta mâine la Birmingham în proba de simplu cu americanca Shelby Rogers. Favorită numărul 6, Sorana Cîrstea va intra pe teren încă din primul meci programat pe terenul central, de la ora 13, ora României.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo