Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Semifinalele jucătoarelor Sorana Cîrstea și Simona Halep au fost amânate pentru duminică. Orele de start

Andrei Nicolae

Actualizat 18/06/2022 la 20:56 GMT+3

Semifinalele de la Birmingham au fost reprogramate pentru duminică, din cauza ploii. Simona Halep și Sorana Cîrstea vor disputa mâine partidele și eventuala finală, în caz de calificare.

Sorana Cîrstea

Credit imagine: Getty Images

UPDATE | Partidele Sorana Cîrstea - Shuai Zhang și Simona Halep - Hadad Maia se vor disputa duminică de la aceeași oră, 13:00.
Organizatorii le vor acorda șanse egale sportivelor, în contextul în care toate evoluează de la aceeași oră, 13:00. Evident, finalista din a doua semifinală ar fi avut mult mai puțin timp de odihnă, dacă disputele s-ar fi disputat una după alta. În plus, a contat probabil și faptul că Shuai Zhang are de disputat mâine și finala de dublu, asiatica putând să pășească pe teren de 3 ori, în cazul în care trece de Cîrstea.
În cazul în care sportivele noastre merg mai departe, vor juca finala tot duminică: organizatorii nu au putut amâna cu o zi ultimul act, în joc intrând rațiunile legate de televizare, dar și faptul că săptămâna viitoare debutează alte turnee pregătitoare pentru Wimbledon.
UPDATE | Semifinalele turneului de la Birmingham, Sorana Cîrstea - Shuai Zhang și Simona Halep - Beatriz Haddad Maia au fost reprogramate pentru duminică. Tot mâine va avea loc și finala!
UPDATE | La Birmingham continuă să plouă, astfel că startul meciului Soranei Cîrstea se amână din nou. Nu va începe mai devreme de ora 16:30.
UPDATE | Startul partidei Sorana Cîrstea - Shuai Zhang a fost amânat cu o oră din cauza ploii.
Sorana Cîrstea o va înfrunta pentru un loc în finala de la Birmingham pe Shuai Zhang, nr. 54 WTA. Jucătoarea chineză a depășit-o azi, în cadrul sferturilor de finală, pe Dayana Yastremska, în două seturi, cu 7-5, 6-4. Ceva mai devreme, reprezentanta României a eliminat-o pe Donna Vekic, cu 5-7, 6-3, 6-4.
Cele două jucătoare au multă experiență în WTA, dar se vor afla pentru prima dată față în față.
În drumul spre semifinale, Shuai Zhang a învins-o și pe Gabriel Ruse, în optimile de finală, cu scorul de 6-2, 2-6, 7-5.

Sorana Cîrstea va avea în față o dublă campioană de Grand Slam la dublu

Reprezentanta Chinei deține 3 titluri în palmares la simplu, iar cea mai înaltă poziție în WTA a atins-o în noiembrie 2016 – locul 23 WTA. Zhang este o jucătoare mai consacrată la dublu, având în palmares și două titluri de Grand Slam, la Australian Open și US Open. De altfel, la Flushing Meadows este campioana en-titre, alături de Samantha Stosur.
Sorana Cîrstea, a șasea favorită de pe tabloul de simplu de la Birmingham, s-a calificat în prima ei semifinală pe iarbă. "Cred că nu e niciodată prea târziu să înveți, să îmbunătățești, să ajustezi, să lupți. Cred că învăț să joc pe această suprafață", a declarat Sorana după succesul de azi cu Donna Vekic.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo