Perechea româno-ucraineană Raluca Olaru/Nadia Kicenok s-a calificat, vineri, în finala probei de dublu din cadrul turneului de tenis de la Moscova (WTA 500), dotat cu premii totale de 565.530 de dolari, după 7-5, 7-5 în meciul cu cuplul rus Natela Dzalamidze/Kamila Rahimova.
Olaru şi Kicenok, favoritele numărul patru, au obţinut victoria după o oră şi 44 de minute.
În primul set, Olaru şi partenera sa au avut 5-3, dar au fost egalate (5-5), pentru ca apoi să câştige ultimele două ghemuri şi setul (7-5). Cuplul româno-ucrainean a avut avantaj în actul secund cu 3-1 şi 4-2, rusoaicele au câştigat trei ghemuri la rând (4-5), după care a fost rândul perechii Olaru/Kicenok să câştige trei ghemuri, încheind conturile cu 7-5.
VTB Kremlin Cup
Raluca Olaru şi Nadia Kicenok au pierdut finala de dublu la Moscova
23/10/2021 LA 14:01
Olaru şi Kicenok şi-au asigurat un cec de 17.750 de dolari şi 305 puncte WTA la dublu.

Raluca Olaru s-a calificat în a 24-a finală a carierei!

În finală, Olaru şi Kicenok vor înfrunta favoritele numărul doi, Jelena Ostapenko (Letonia)/Katerina Siniakova (Cehia), care au câştigat în penultimul act cu 6-2, 5-7, 10-2 contra perechii cehe Marie Bouzkova/Lucie Hradecka.
Aceasta este a 24-a finală WTA de dublu a Ralucăi Olaru, care are 11 titluri şi 12 finale pierdute. Olaru şi Kicenok au câştigat anul acesta titluri la Sankt Petersburg şi Chicago, pierzând o finală la Bad Homburg.
Tot azi, Simona Halep a fost eliminată în sferturile de finală ale turneului WTA de simplu de la Moscova, cedând în două seturi cu Maria Sakkari, scor 4-6, 4-6. Pentru jucătoarea din Grecia urmează partida din semifinale cu Ekaterina Alexandrova, în timp ce pentru Simona Halep urmează Transylvania Open, turneul care se desfășoară săptămâna viitoare la Cluj.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Sursa: Agerpres
Bad Homburg Open
Raluca Olaru și Nadia Kicenok au ratat titlul la Bad Homburg! Înfrângere clară în finala de dublu
26/06/2021 LA 15:33
Tenis
Emma Răducanu, decorată de Regele Charles al III-lea! Distincția primită de sportivă
ACUM 5 ORE