Raluca Olaru și Nadia Kichenok au avut un parcurs consistent în această săptămână la Moscova, un turneu WTA de dublu de 500 de puncte. Finala disputată cu Jelena Ostapenko (Letonia) și Katerina Siniakova (Cehia) a fost pe muchie de cuțit, drept dovadă că a fost nevoie și de un super-tiebreak pentru a fi decisă echipa campioană.
Până la urmă, dublul din Letonia și Cehia a câștigat trofeul, în urma unui succes cu 6-3, 4-6, 10-8. Partida a durat o oră și 31 de minute. Olaru şi Kichenok au favoritele numărul patru, în timp ce Ostapenko și Siniakova au fost capi de serie numărul 2.
VTB Kremlin Cup
Raluca Olaru s-a calificat în a 24-a finală a carierei! Românca luptă pentru titlu la Moscova
22/10/2021 LA 16:11

Raluca Olaru şi Nadia Kichenok au jucat a patra finală din 2021

Cele două perechi au condus cu 4-0 în primele două seturi, pe care şi le-au adjudecat cu 6-2, respectiv 6-4. În super tiebreak, Ostapenko şi Siniakova au condus cu 7-3, dar au fost egalate, 7-7, reuşind să câştige cu 10-8.
Olaru şi Kichenok vor primi un cec de 17.750 de dolari şi 305 puncte WTA la dublu.
Aceasta a fost a 24-a finală WTA de dublu a Ralucăi Olaru, care are 11 titluri şi 13 finale pierdute. Olaru şi Kichenok au câştigat anul acesta titluri la Sankt Petersburg şi Chicago, pierzând o finală la Bad Homburg.
În ceea ce privește tenisul românesc, centrul de atenție se mută pe Cluj, unde începtând de luni încep jocurile pe tabloul principal la Transylvania Open.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Sursa: Agerpres
Bad Homburg Open
Raluca Olaru și Nadia Kicenok au ratat titlul la Bad Homburg! Înfrângere clară în finala de dublu
26/06/2021 LA 15:33
Tenis
Cât ghinion pentru Federer: nu scapă de probleme nici după retragere. Dezvăluirea făcută
ACUM 5 ORE