Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Raluca Olaru și Nadia Kicenok au ratat titlul la Bad Homburg! Înfrângere clară în finala de dublu

Irina Aldea

Publicat 26/06/2021 la 18:33 GMT+3

Echipa Raluca Olaru/Nadia Kichenok (România/Ucraina) a pierdut finala probei de dublu din cadrul turneului de la Bad Homburg.

Raluca Olaru & Nadia Kichenok

Credit imagine: Twitter

Perechea alcătuită din jucătoarea română de tenis Raluca Olaru şi ucraineanca Nadia Kicenok a fost învinsă de cuplul Darija Jurak (Croaţia)/Andreja Klepac (Slovenia) cu 6-3, 6-1, sâmbătă, în finala de dublu a turneului WTA pe iarbă de la Bad Homburg (Germania), dotat cu premii totale de 189.708 euro.
Favoritele numărul 2, Olaru şi Kicenok, au cedat în ultimul act după doar 64 de minute de joc, nereușind să revină în joc după pierderea setului inaugural la 3. Principalele favorite au încheiat cu procentaje mai bune la ambele servicii, într-un meci pe care l-au dominat de la un capăt la altul.

Raluca Olaru și Nadia Kicenok, învinse în finala turneului de la Bad Homburg

Olaru şi Kicenok, care au comis 6 duble greşeli, nu au reuşit să fructifice nicio minge de break din cele patru şanse pe care le-au avut. Perechea româno-ucraineană s-a ales cu un cec de 4.838 euro şi 180 de puncte WTA la dublu.
Olaru şi Kicenok au câştigat un titlu împreună anul acesta, la Sankt Petersburg.Pentru Raluca Olaru, aceasta a fost prima finală de dublu pe care o dispută pe această suprafață. Raluca Olaru va face pereche și la Wimbledon cu Kichenok. Ele vor fi favoritele numărul 13 pe tabloul de dublu feminin, iar în primul tur le vor întâlni pe Fernandez/Potapova.
Turneul de la Wimbledon va avea loc în perioada 28 iunie - 11 iulie și va fi transmis în direct și în exclusivitate pe Eurosport și Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol