Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Premieră pentru Raluca Olaru! Românca s-a calificat în finala probei de dublu de la Bad Homburg

Bianca Dumitru

Publicat 25/06/2021 la 19:05 GMT+3

Raluca Olaru, alături de partenera sa de dublu, Nadiia Kichenok, s-a calificat în finala probei de dublu a turneului de la Bad Homburg.

Raluca Olaru și Nadiia Kichenok

Credit imagine: Getty Images

Perechea formată din Raluca Olaru și Nadiia Kichenok a obținut calificarea în finala probei de dublu a turneului de la Bad Homburg, după ce a trecut de Vivian Heisen și Kveta Peschke, la finalul unui meci de mai puțin de o oră și jumătate, scor 6-4, 6-4.
Românca este în premieră calificată în ultimul act al unui turneu pe iarbă, finala competiției din Germania urmând a fi cea de-a 22-a din cariera sportivei. Perechea Olaru / Kichenok este la a doua finală de dublu în care se califică, fiecare asigurându-și în urma victoriei din semifinale câte 180 de puncte și peste 4.800 de euro.
Pentru trofeul turnuelui de la Bad Homburg, Raluca Olaru și Nadiia Kichenok vor înfrunta perechea Darija Jurak / Andreja Klepac, cap de serie numărul 1, care a trecut în semifinale de Anna Blinkova și Arantxa Rus, scor 6-2, 1-6, 10-5.
Finala este programată sâmbătă, de la ora 15:30, iar câștigătoarele vor încasa câte 8.300 de euro și câte 280 de puncte WTA.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo