Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

O fostă mare campioană pune punctul pe i după finala de la Cincinnati:"Știu că veți țipa la mine, dar imaginați-vă asta"

Maria Olteanu

Publicat 23/08/2023 la 18:21 GMT+3

Rennae Stubbs, fostă antrenoare a Serenei Williams și fost lider mondial la dublu, a răbufnit după finala de la Cincinnati, terminată cu victorie în set decisiv în favoarea jucătorului sârb. Meciul a fost un adevărat maraton, de aproape 4 ore, iar fosta sportivă atrage atenția asupra timpului petrecut pe teren.

Carlos Alcaraz és Novak Djokovic

Credit imagine: AFP

Turneul Masters de 1000 de puncte de la Cincinnati s-a terminat la finalul săptămânii trecute, după un meci epic în finala masculină între primii doi cei mai buni jucători la nivel mondial, Carlos Alcaraz și Novak Djokovic. Sârbul și-a luat revanșa după titlul pierdut la Wimbledon, la capătul unui meci fabulos, de trei seturi, care a durat aproape patru ore.
Duelul oferit a fost unul stelar, cu răsturnări de situație și pasiune până la ultima minge jucată, iar în cele din urmă Djokovic s-a impus scor 5-7, 7-6, 7-6, după ce a salvat minge de meci, în ceea ce probabil a fost cea mai frumoasă partidă văzută în ultimul timp.
Sârbul a avut nevoie de 3 ore și 50 de minute de joc, partida devenind astfel cea mai lungă finală pentru un meci jucat pe sistemul cel mai bun din trei seturi, din istorie.
Performanța a fost una uriașă, ambii jucând la o intensitate impresionantă.
Rennae Stubbs, fostă antrenoare a Serenei Williams și fost lider mondial la dublu, nu își poate imagina cum ar fi continuat jocul din finala de la Cincinnati dacă cei doi erau nevoiți să dispute cinci seturi. Aceasta și-a exprimat punctul de vedere pe contul personal de Twitter.
"Serios. Știu că o să țipați toți la mine, dar este de ajuns! Vă puteți imagina dacă ar fi trebuit să mai joace încă două seturi!????... La cum se joacă acum, cu aceste raliuri, sistemul cel mai bun din trei seturi este bun", a scris fosta campioană pe Twitter.

"RADIOGRAFIA" LUI BECKER, DUPĂ FINALA DE LA CINCINNATI

Pentru "Nole" (36 ani), câştigător a 23 de titluri de Mare Şlem, victoria de luni dimineața este a treia de la Cincinnati, după cele din 2018 şi 2020, obţinută după un veritabil maraton, o probă de anduranţă care a stârnit chiar îngrijorare în rândul publicului, după ce sârbul a apelat la kinetoterapeutul său în setul al doilea.
Marele Boris Becker a vorbit despre acest meci, declarându-se impresionat de unul dintre cele mai bune meciuri din ultimii ani. El a avut cuvinte de laudă pentru ambii jucători, care au oferit un meci fabulos.
"Sper că Djokovic va juca pentru totdeauna. Acestea sunt duelurile care fac inima să bată mai tare. S-au duelat cel mai de succes jucător al tuturor timpurilor, Novak Djokovic, împotriva celui mai bun din circuit, numărul 1 mondial, nu pot să-mi imaginez ceva mai bun de atât. A fost un meci fabulos la Cincinatti. Ceea ce mi-a plăcut în mod deosebit la Alcaraz a fost antrenorul lui. El merita ascultat după fiecare punct.
Este antrenorul important? Cred că această finală a răspuns la această întrebare, inclusiv Novak a fost susținut de antrenorii săi. Dar asta vrei să vezi, emoție pură și pasiune. Ambii jucători și-au lăsat inima pe teren", a spus Becker, exclusiv pentru Eurosport.
US Open 2023, ultimul turneu de Grand Slam al anului, se vede în direct și în exclusivitate pe Eurosport și pe aplicația Eurosport în perioada 28 august - 10 septembrie.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo