Stefanos Tsitsipas (3 ATP) are planuri mari pentru sezonul de hard nord-american. Grecul în vârstă de 23 de ani a ajuns până în semifinalele turneului de la Toronto de săptămâna trecută, iar acum își îndreaptă atenția către turneul de la Cincinnati.
Finalistul din acest an de la Roland Garros a ajuns în America de Nord după o ediție dezamăgitoare a Jocurilor Olimpice de la Tokyo, acolo unde a fost eliminat încă din optimile de finală de francezul Ugo Humbert, dar și după o ieșire din primul tur de la Wimbledon.

Tsitsipas și-a îndeplinit obiectivul setat la începutul anului

Western & Southern Open
Zverev a câștigat turneul de la Cincinnati! Germanul nu i-a dat nicio șansă lui Rublev în finală
22/08/2021 LA 21:41
La o conferință de presă înaintea debutului la turneul de la Cincinnati, Tsitsipas a vorbit despre obiectivele sale din perioada următoare: "Prioritatea mea numărul 1 este să ajung cât mai departe în turneele pe care le joc și să practic un tenis cât mai bun. Am mai spus-o, nu țintesc titluri, nu țintesc să merg și să câștig fiecare turneu. Evident, voi fi foarte fericit dacă aș realiza așa ceva", a spus Tsitsipas.
Grecul în vârstă de 23 de ani a declarat că și-a îndeplinit deja un obiectiv setat la începutul anului 2021, acela de a pătrunde în top 3 ATP. "Numărul 3 este un număr important și arată toate eforturile pe care le-ai depus în ultima vreme. Mă face să mă mențin la nivelul acesta și să apăs pedala de accelerație la turneele următoare", a mai spus Tsitsipas.
Finalistul din acest de la Roland Garros speră să meargă mai departe. "A ajunge în top 3 a fost un obiectiv inițial. A doua parte a obiectivului este să rămân aici, să adun puncte în fiecare săptămână și să termin anul așa. Apoi, următorul pas va fi de primul loc în clasamentul mondial. Sper ca într-o zi să fiu numărul 1 mondial", a încheiat Tsitsipas.
Stefanos Tsitsipas va debuta la ediția din acest an de la Cincinnati în turul al doilea, acolo unde îl va întâlni pe câștigătorul partidei dintre Sebastian Korda și Laslo Djere.
Fiecare turneu ATP Masters 1000 și toate cele patru turnee de Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
Western & Southern Open
Rezumatul partidei Zverev - Tsitsipas din semifinalele turneului de la Cincinnati
22/08/2021 LA 09:23
Western & Southern Open
Andrey Rublev, revenire impresionantă în semifinala de la Cincinnati, cu Medvedev
21/08/2021 LA 21:35