Tenismenul rus va debuta la Cincinnati în fața lui Botic van de Zandschulp în această noapte, de la 03:30, ora României. Medvedev va reveni astfel în orașul unde a cucerit primul său turneu de Masters, prilej pentru care a retrăit succesul său din 2019 din Statele Unite.
Rusul s-a impus atunci în finală în fața lui David Goffin, scor 7-6, 6-4, după ce în semifinale a trecut de liderul mondial de la acea vreme, Novak Djokovic.
"Am ajuns târziu din cauza vremii. Când am ajuns în camera era ora patru dimineața și ziua următoare trebuia să joc în primul tur. Eram favoritul numărul nouă la acea vreme și nu am avut șansa să încep de miercuri.
Western & Southern Open
Borna Coric s-a impus la Cincinnati și a făcut un salt uriaș în clasamentul ATP! Cum arată ierarhia
22/08/2022 LA 11:55
Eram foarte, foarte obosit, în acel an am ajuns în finală și la turneul ATP 500 de la Washington. M-am gândit de o mie de ori și mi-am spus 'O să joc fiecare meci și asta este'. Același lucru mi s-a întâmplat în fiecare meci, dar mi-am spus 'Joacă și o să vezi ce o să se întâmple'.
Citește și:
Am amintiri minunate în memoria mea de la acel turneu, în special meciul cu Djokovic din semifinale, el a câștigat primul set. Să mă întorc aici este un privilegiu, acest turneu nu s-a schimbat din 2019, este o atmosferă foarte frumoasă și eu ofer un nivel ridicat de tenis, sper să se întâmple același lucru și anul acesta", a declarat liderul mondial, citat de puntodebreak.

Medvedev ia pas cu pas fiecare meci

Tenismenul rus a vorbit și despre meciurile sale viitoare înainte de US Open și a oferit un răpsuns echilibrat cu privire la pregătirea sa.
"O să încerc să ofer un nivel ridicat și să adun victorii care îmi oferă încredere înainte de US Open. O să o iau meci cu meci, sunt jucători foarte buni pe tablou. Când mă uit la jucători sunt impresionat de nivelul de tenis din primele runde."
Medvedev se pregătește pentru turneu de Grand Slam de la Flushing Meadows, unde își va apăra titlul cucerit anul trecut în fața lui Novak Djokovic.
Western & Southern Open
Tsitsipas, în căutare de răspunsuri după finala pierdută la Cincinnati, în fața lui Coric
22/08/2022 LA 07:42
Western & Southern Open
Prima reacție a lui Coric după victoria de la Cincinnati: "Nu eram pregătit pentru acest discurs"
22/08/2022 LA 05:43