Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Novak Djokovic a revenit în SUA după 2 ani! Cum a fost sârbul primit pe "tărâmul interzis"

Irina Aldea

Actualizat 13/08/2023 la 17:12 GMT+3

Novak Djokovic a trecut peste eșecul de la Wimbledon și a aterizat în SUA după aproape doi ani de pauză. Surprinzător sau nu, sârbul a fost primit cu foarte multă nerăbdare de fani, el fiind greu de găsit în mulțimea în care e înconjurat de suporteri.

Novak Djokovic, Cincinnati 2023

Credit imagine: Twitter

De la US Open 2021, unde a pierdut acea finală istorică în fața lui Daniil Medvedev, Novak Djokovic nu a mai fost în SUA. Înainte de acel eșec usturător, la US Open a fost descalificat, părăsind SUA cu un gust amar. După momentul în care a ratat Calendar Grand Slam, sârbul nu a fost primit în SUA din cauza statutului său de vaccinare, el refuzând să primească vaccinul anti-COVID-19.
Betano Toronto & Cincinnati
Toată emoția de la turneele ATP de pe Eurosport se joacă cu BETANO.
După aproape doi ani de la ultima sa vizită în America, Novak Djokovic a aterizat în Statele Unite pentru a participa la turnee din circuitul profesionist. Ieri, cel mai titrat tenismen din istorie (ATP), a aterizat în Ohio, acolo unde va participa la turneul Masters 1000 de la Cincinnati, eveniment pe care l-a câștigat de două ori. Acum, fără restricții și cu balcanicul complet recuperat după ultimul său turneu, este timpul să încerce din nous ă guste din victorie.
CITEȘTE ȘI:

Novak Djokovic a revenit în SUA după 2 ani! Cum a fost sârbul

Novak Djokovic a efectuat deja primul antrenament la Cincinnati, acolo unde a fost întâmpinat cu mare entuziasm de fani. După sesiunea de antrenament, Nole a mers la întâlnirea cu suporterii și a fost greu de găsit în mulțumea de oameni care-l înconjurau pe cel mai longeviv lider mondial din istorie.
Foarte așteptat la evenimentul din Ohio, Djokovic își va începe campania împotriva lui Davidovich Fokina, semifinalist în Canada, sau Tomas Etcheverry. Alex De Minaur, Cameron Norrie sau Gael Monfils sunt potențiali adversari în turul al treilea. În sferturile sale, sârbul îi regăsește pe partea sa de tablou pe Jannik Sinner și Taylor Fritz. E fără doar și poate un traseu extrem de dificil pentru sârb, însă și o foarte bună pregătire înainte de US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului.
Turneul ATP Masters Cincinnati se vede săptămâna viitoare pe Eurosport 2 și pe aplicația Eurosport.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo