Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

A venit "nota de plată" pentru Nick Kyrgios, după ce a înjurat în fața Familiei Regale la Wimbledon

Irina Aldea

Actualizat 14/07/2022 la 14:34 GMT+3

Nick Kyrgios a disputat prima lui finală de Grand Slam la Wimbledon 2022 și deși a câștigat primul set, australianul a cedat în fața lui Novak Djokovic la capătul unui meci în care a avut mai multe derapaje comportamentale.

Nick Kyrgios & Familia Regală

Credit imagine: Eurosport

Nick Kyrgios este recunoscut ca un jucător vulcanic și aproape că nu există meci în care el să nu se certe cu arbitrul sau cu spectatorii. Finala de la Wimbledon, pierdută de australian în fața lui Novak Djokovic, nu a făcut excepție. Cel mai tensionat moment a avut loc în setul 3, când Kyrgios s-a plâns arbitrului că o spectatoare îl deranjează mereu când se pregătește să servească.
Australianul a cerut excluderea ei din arenă pe motiv că este sub influența alcoolului. De mai multe ori, Kyrgios s-a contrat cu arbitrul din cauza ei și a înjurat în fața Familiei Regale. Astfel, australianul a ajuns regele amenzilor la Wimbledon, iar ATP a luat măsuri pentru comportamentul său de pe durata finalei, când a strigat în repetate rânduri către loja sa.
CITEȘTE ȘI:

A venit "nota de plată" pentru Nick Kyrgios, după ce a înjurat în fața Familiei Regale la Wimbledon

Nick Kyrgios a fost amendat cu 4.000 de euro pentru comportamentul avut pe durata finalei, mai ales pentru obscenitățile strigate în fața Familiei Regale.În tribunele Arenei Centrale, în Loja Regală, au fost prezenți Kate Middleton, prințul William și fiul lor în vârstă de 8 ani, prințul George, care a fost surprins adesea cum se miră de cele auzite pe terenul central.
În cele din urmă, ATP a decis, așadar, că o înjurătură în prezența familiei regale valorează 4000 de euro. Înainte de sancțiunea primită în finala de la Wimbledon, Kyrgios adunase deja 1400 de euro din amenzi pentru atitudinea pe care a avut-o pe durata turneului în partidele în care a explodat de furie și s-a contrat cu toată lumea.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo