Nick Kyrgios este recunoscut ca un jucător vulcanic și aproape că nu există meci în care el să nu se certe cu arbitrul sau cu spectatorii. Finala de la Wimbledon, pierdută de australian în fața lui Novak Djokovic, nu a făcut excepție. Cel mai tensionat moment a avut loc în setul 3, când Kyrgios s-a plâns arbitrului că o spectatoare îl deranjează mereu când se pregătește să servească.
Australianul a cerut excluderea ei din arenă pe motiv că este sub influența alcoolului. De mai multe ori, Kyrgios s-a contrat cu arbitrul din cauza ei și a înjurat în fața Familiei Regale. Astfel, australianul a ajuns regele amenzilor la Wimbledon, iar ATP a luat măsuri pentru comportamentul său de pe durata finalei, când a strigat în repetate rânduri către loja sa.
CITEȘTE ȘI:
US Open
Medvedev a vorbit despre interzicerea lui Djokovic la US Open! Opinia sugestivă a liderului mondial
ACUM 10 ORE

A venit "nota de plată" pentru Nick Kyrgios, după ce a înjurat în fața Familiei Regale la Wimbledon

Nick Kyrgios a fost amendat cu 4.000 de euro pentru comportamentul avut pe durata finalei, mai ales pentru obscenitățile strigate în fața Familiei Regale.În tribunele Arenei Centrale, în Loja Regală, au fost prezenți Kate Middleton, prințul William și fiul lor în vârstă de 8 ani, prințul George, care a fost surprins adesea cum se miră de cele auzite pe terenul central.
În cele din urmă, ATP a decis, așadar, că o înjurătură în prezența familiei regale valorează 4000 de euro. Înainte de sancțiunea primită în finala de la Wimbledon, Kyrgios adunase deja 1400 de euro din amenzi pentru atitudinea pe care a avut-o pe durata turneului în partidele în care a explodat de furie și s-a contrat cu toată lumea.
Citi Open
Meci spectacol la Washington. Kyrgios a salvat cinci mingi de meci și l-a învins pe Tiafoe
IERI LA 08:27
US Open
Djokovic ar putea primi un ajutor nesperat! Congresul american cere primirea sârbului la US Open
IERI LA 07:55