Alexander Bublik este unul dintrei cei mai rebeli jucători din circuit, iar astăzi a oferit o nouă dovadă în acest sens. Kazahul s-a oprit în turul 3 la Wimbledon, pierzând în 4 seturi duelul cu Frances Tiafoe, scor 6-3, 6-7 (1), 6-7 (3), 4-6, dar a avut grijă să-și lase amprenta asupra acestei ediții de la All England Club.
La scorul de 3-0 pentru Tiafoe în setul 4, Bublik a dat impresia că este la un meci demonstrativ și a servit de 6 ori "din mână" într-un singur game, pe care în cele din urmă l-a câștigat.

Momentul zilei la Wimbledon! Bublik a servit de 6 ori "din mână", într-un singur game

National Bank Open
Kyrgios, scos din minți de un jurnalist, după victoria cu Medvedev! Ce l-a deranjat pe australian
11/08/2022 LA 11:26
Serviciul "din mână" este permis de regulament, dar mulți îl consideră o lipsă de respect la adresa jocului. Nick Kyrgios este un alt jucător care folosește des acest procedeu, atrăgându-și destule critici pentru asta. Australianul nu a jucat astăzi, dar a văzut "izbânda" lui Bublik și a reacționat imediat.
Kyrgios a menționat că i-a plăcut ceea ce a făcut Bublik, dar a profitat de ocazie pentru a-i ironiza pe oamenii cu putere de decizie în tenis, spunând că el ar fi fost amendat drastic dacă ar fi acționat la fel ca jucătorul kazah.
"Îmi place, este ceva diferit. Dar dacă eram eu, aș fi fost acuzat că am subestimat jocul și aș fi fost amendat cu cel puțin 15.000 de lire sterline", a scris Kyrgios pe contul personal de Twitter.

Nick Kyrgios, amendat pentru comportamentul din meciul cu Paul Jubb, din primul tur

Nick Kyrgios trebuie să bage mâna în buzunar după incidentele din partida cu Paul Jubb, din primul tur de la Wimbledon. Australianul s-a certat cu oficialii și fanii în timpul partidei cu tânărul jucător britanic. Ulterior, el a recunoscut că a scuipat către un fan din tribune, care l-a deranjat în timpul meciului.
Din cauza acestui comportament, Nick Kyrgios a fost amendat cu 8.211 lire sterline de către organizatorii britanici. De la debutul turneului, alți 13 jucători au fost amendați pentru comportamentul lor din timpul meciurilor, australianul fiind în capul listei.
Anul acesta, Kyrgios a mai fost amendat de câteva ori pentru comportamentul său. La Indian Wells, după meciul cu Nadal, el a fost amendat cu 25,000 de dolari americani, după ce a fost aproape să lovească un copil de mingi cu racheta, în timp ce la Miami, după partida cu Jannik Sinner, a primit mai multe amenzi pentru abaterile sale, suma totală ajungând la 35,000 de dolari americani.
Turneul de la Wimbledon, al treilea Grand Slam al anului, este programat în perioada 27 iunie - 10 iulie și va fi transmis în direct pe Eurosport și Eurosport Player.
National Bank Open
Kyrgios promite să facă spectacol în meciul cu Medvedev la Montreal: "Fanii vor primi ce își doresc"
10/08/2022 LA 11:49
Citi Open
Meci spectacol la Washington. Kyrgios a salvat cinci mingi de meci și l-a învins pe Tiafoe
06/08/2022 LA 08:27