Nick Kyrgios și Stefanos Tsitsipas au fost protagoniștii unuia dintre cele mai tensionate meciuri din ultimii ani. Duelul lor din turul 3 de la Wimbledon a fost marcat de multe momente controversate, cel mai important fiind cel de la la finalul setului 2, când australianul a cerut insistent ca adversarul său să fie descalificat, deoarece a fost aproape să lovească un spectator cu o minge trimisă cu furie spre tribune.
Grecul s-a ales numai cu un avertisment, dar în final a pierdut în 4 seturi. Duelul de pe teren a continuat la conferințele de presă, cei doi jucători aruncându-și cuvinte grele unul altuia, lucru mai puțin obișnuit în tenis, cel puțin la un asemenea nivel. Lleyton Hewitt a comentat evenimentele din acest meci și a declarat că australianul e mult mai pregătit să joace în condiții tensionate.
CITEȘTE ȘI:
National Bank Open
Kyrgios, scos din minți de un jurnalist, după victoria cu Medvedev! Ce l-a deranjat pe australian
ACUM 15 ORE

Hewitt a comentat "războiul" Kyrgios – Tsitsipas, de la Wimbledon

Hewitt consideră că Nick Kyrgios este unul dintre puținii jucători care poate juca într-o atmosferă pe care Tsitsipas a descris-o drept un "circ" și că aceasta funcționează în avantajul său: "A fost o epopee și întotdeauna avea să fie între acești doi jucători", a declarat el pentru Eurosport.
"Dar acum presiunea se schimbă și va fi mult mai multă presiune și așteptări asupra lui Nick de fiecare dată când va ieși pe teren, pentru tot restul turneului. A fost probabil exagerat în cele din urmă, pentru că a devenit ceva care nu seamănă deloc cu un meci de tenis. S-au întâmplat de toate și nu a fost vorba doar de abilitatea incredibilă a celor doi jucători de pe teren. A fost ciudat. Totuși, a fost în avantajul lui Nick. Totul s-a transformat, iar Tsitsipas și-a pierdut capul și emoțiile în cele din urmă și asta l-a costat meciul.
Nick poate juca excelent în mijlocul haosului. Nu mulți oameni pot, dar el excelează. Am văzut la Australian Open, la dublu, când a fost o astfel de scenă mare, atunci joacă cel mai bun tenis al său. Adversarii lui trebuie să fie pregătiți pentru asta. Ei știu că la un moment dat, în multe meciuri, se vor întâmpla astfel de lucruri. Trebuie să continui să mergi mai departe. Stefanos a jucat cu el în urmă cu doar două săptămâni la Stuttgart, așa că nu este nimic surprinzător pentru el acolo. Nick, la felul în care servește, e greu de învins pentru toată lumea", a spus Hewitt pentru Eurosport.
Turneul de la Wimbledon, al treilea Grand Slam al anului, este programat în perioada 27 iunie - 10 iulie și va fi transmis în direct pe Eurosport și Eurosport Player.
https://i.eurosport.com/2022/07/03/3403630.jpg
National Bank Open
Kyrgios promite să facă spectacol în meciul cu Medvedev la Montreal: "Fanii vor primi ce își doresc"
IERI LA 11:49
Citi Open
Meci spectacol la Washington. Kyrgios a salvat cinci mingi de meci și l-a învins pe Tiafoe
06/08/2022 LA 08:27