Novak Djokovic, campionul en-titre de la Wimbledon, s-a calificat miercuri fără nicio emoție în turul 3 la All England Club, după ce l-a învins în minimum de seturi pe australianul de origine greacă, Thanasi Kokkinakis, cu scorul de 6-1, 6-4, 6-2, la capătul unui meci care a durat două ore și 3 minute de joc.
Kokkinakis a fost neputincios în fața lui Nole, care și-a crescut foarte mult nivelul de joc față de primul său meci la Wimbledon, cu sud-coreeanul Soonwoo Kwon, meci în cadrul căruia a cedat un set. În turul secund, sârbul a fost mult mai confortabil pe teren și i-a dat o lecție lui Kokkinakis, care a glumit la conferința de presă despre propriul nivel de joc.
CITEȘTE ȘI:
Tenis
Andy Roddick știe cine e jucătorul care se poate compara cu Federer, Nadal & Djokovic: "E singurul"
ACUM 21 ORE

Kokkinakis i-a făcut pe toți să râdă la Wimbledon, după înfrângerea cu Djokovic

"Este un zid, pur și simplu", și-a început Kokkinakis discursul la conferința de presă, care a vorbit despre cum se simte o confruntare cu Djokovic aflat într-o formă de zile mari: "Ca atunci când joci cu un zid, așa m-am simțit. M-am simțit ca și cum el a făcut totul bine. A avut un procentaj ridicat la primul serviciu, a returnat excelent. Pur și simplu a făcut lucrurile inconfortabile. El face totul bine. A fost un meci cu sens unic", a spus Kokkinakis.
Australianul a fost ulterior întrebat cine crede că-l poate învinge pe Djokovic la Wimbledon, dacă sârbul continuă să joace la fel ca în meciul cu el: "Eu sper că nimeni nu-l va putea învinge, pentru că dacă cineva îl bate când joacă așa, înseamnă că sunt și mai departe decât credeam că sunt", a spus Kokkinakis, care a stârnit râsul jurnaliștilor prezenți la Wimbledon.
Turneul de la Wimbledon se va desfășura în perioada 27 iunie - 10 iulie 2022 și va fi în direct și în exclusivitate pentru România pe canalele Eurosport și pe Eurosport Player.
https://i.eurosport.com/2022/06/29/3401051.jpg
Tenis
OFICIAL | Novak Djokovic, OUT și de la Cincinnati, după Montreal! Situație imposibilă pentru sârb
IERI LA 16:31
Tenis
SUA: "Nevaccinații, tratați ca vaccinații!" Ce se întâmplă cu Novak Djokovic înainte de US Open
IERI LA 15:06