Andy Murray este unul dintre puținii oameni care au tras un semnal de alarmă apropiaților lui Nick Kyrgios, atunci când australianul traversa o perioadă mai dificilă a vieții. Mama lui Nick Kyrgios, Norlaila, a dezvăluit că scoțianul a observat faptul că fiul său își face rău și că este îngrijorat de starea acestuia.
Andy Murray a avut o perioadă în care s-a antrenat alături de jucătorul australian în urmă cu câțiva ani, iar fostul campion de la Wimbledon și US Open l-a anunțat imediat pe fostul antrenor al lui Kyrgios, John Morris, de lucrurile pe care le-a observat la acesta:
"Își făcea rău singur. Am văzut asta și mi-au spus și alți oameni. L-am întrebat despre asta și nu a vrut să vorbească la vremea respectivă. John mi-a spus că Andy este îngrijorat în privința lui Nick, deoarece putea să vadă că își face rău.
Tenis
Andy Roddick știe cine e jucătorul care se poate compara cu Federer, Nadal & Djokovic: "E singurul"
IERI LA 11:54
Dau vina pe alții pentru acest lucru. Au pus presiune pe el, l-au criticat. Chiar și cei despre care credeam că îl susțin. Acea perioadă a fost foarte dificilă. Voiam să fiu mereu lângă el, să pot să îl văd. Dacă îl vedeam, știam că este bine. Dacă nu puteam să îl văd, mă îngrijoram foarte tare și totul devenea extrem de complicat", a spus mama lui Nick Kyrgios pentru Nine News.

Djokovic, magistral în finala cu Nick Kyrgios la Wimbledon! Sârbul a cucerit titlul major cu nr. 21

Citește și:

Nick Kyrgios a recunoscut în trecut că a trecut prin momente dificile

Nick Kyrgios a vorbit în luna februarie despre momentele dificile prin care a trecut în urmă cu câțiva ani. Starea sa psihică era foarte proastă, iar australianul a abuzat de alcool și droguri și s-a gândit și la sinucidere.
Din fericire, Kyyrgios a reușit să depășească această perioadă nefericită a vieții, iar acest lucru se poate observa în urma rezultatelor din ultima perioadă de pe terenul de tenis.
În ultima lună, Kyrgios a jucat semifinale la Stuttgart și Halle, după care a reușit cel mai bun rezultat al carierei. Duminică, australianul de 27 de ani a jucat în prima sa finală de Grand Slam a carierei. El a pierdut partida de pe terenul central de la All England Club cu Novak Djokovic, care s-a impus cu 4-6, 6-3, 6-4, 7-6(3), după mai bine de trei ore de joc.
Tenis
OFICIAL | Novak Djokovic, OUT și de la Cincinnati, după Montreal! Situație imposibilă pentru sârb
IERI LA 16:31
Tenis
SUA: "Nevaccinații, tratați ca vaccinații!" Ce se întâmplă cu Novak Djokovic înainte de US Open
12/08/2022 LA 15:06