Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Novak Djokovic a suferit cu Van Rijthoven, dar e în sferturi la Wimbledon! Sinner, următorul adversar

Nicu Savin

Actualizat 04/07/2022 la 08:31 GMT+3

Novak Djokovic l-a învins în 4 seturi pe debutantul Tim Van Rijthoven, scor 6-2, 4-6, 6-1, 6-2 și a avansat în sferturile de finală de la Wimbledon, acolo unde se va duela cu Jannik Sinner.

Novak Djokovic

Credit imagine: Getty Images

Novak Djokovic nu a strălucit în duelul cu Tim Van Rijthoven, dar s-a calificat fără prea mari emoții în sferturile de finală de la Wimbledon. Sârbul a câștigat în 4 seturi, scor 6-2, 4-6, 6-1, 6-2, la capătul a două ore și 39 de minute de joc.
Singurele sincope ale lui Djokovic au fost în setul secund, pe care l-a și pierdut, pe fondul unei creșteri semnificative în jocul adversarului, în special la serviciu. Oarecum inexplicabil olandezul a căzut aproape complet în următoarele două seturi și Nole a câștigat lejer un meci care părea să se complice la un moment dat.
Citește și:

Novak Djokovic - Jannik Sinner, duel de foc în sferturile de la Wimbledon

Aceasta a fost a 25-a victorie consecutivă obținută de Djokovic pe iarba londoneză și sârbul este la numai 3 meciuri distanță de al 4-lea triumf la rând la All England Club și al 7-lea în total. Următorul adversar va fi însă unul foarte dificil. Este vorba despre Jannik Sinner, care a făcut astăzi un meci mare împotriva lui Carlos Alcaraz, pe care l-a învins în 4 seturi.
Djokovic și Sinner s-au mai întâlnit o singură dată în circuit. Se întâmpla anul trecut, în turul secund de la Monte Carlo, când Nole se impunea în minim de seturi, scor 6-4, 6-2. Sinner este la abia a 3-a participare la Wimbledon (până în acest an nu câștigase niciun meci), astfel că Djokovic este mare favorit la calificarea în semifinale, însă lacunele apărute în jocul sârbului în unele momente din prima săptămână ridică oarecare semne de întrebare.
Turneul de la Wimbledon, al treilea Grand Slam al anului, este programat în perioada 27 iunie - 10 iulie și va fi transmis în direct pe Eurosport și Eurosport Player.
Wimbledon 2022 - 4 iulie, transmisiuni Eurosport 1&2
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo