Novak Djokovic, campionul en-titre de la Wimbledon, s-a calificat miercuri fără nicio emoție în turul 3 la All England Club, după ce l-a învins în minimum de seturi pe australianul de origine greacă, Thanasi Kokkinakis, cu scorul de 6-1, 6-4, 6-2, la capătul unui meci care a durat două ore și 3 minute de joc.
În turul al treilea, Novak Djokovic se va duela cu al său compatriot, cu favoritul numărul 25, Miomir Kecmanovic, care a trecut de chilianul Alejandro Tabilo în 4 seturi, scor 7-6 (4), 7-6 (3), 3-6, 6-3, după două ore și 57 de minute de joc. După ce l-a învins pe Kokkinakis, Djokovic a fost provocat la conferința de presă de un jurnalist, care l-a întrebat dacă a jucat atât de bine pentru că a fost motivat să-l învingă pe adversarul său australian, făcând referire la expulzarea sârbului de la începutul anului din Australia.
CITEȘTE ȘI:
Tenis
OFICIAL | Novak Djokovic, OUT și de la Cincinnati, după Montreal! Situație imposibilă pentru sârb
ACUM 7 ORE

Un jurnalist, întrebare neașteptată pentru Djokovic la Wimbledon

"În meciul de astăzi, când în dreptul numelui adversarului tău a fost scris "Australia"... cum te-ai simțit? Acest lucru a influențat intensitatea jocului tău?. Ai spus că nu te-ai simțit confortabil pe teren după ce s-a întâmplat în Australia. Cum te simți pe teren acum?", a fost întrebarea unui jurnalist prezent la conferința de presă a lui Novak Djokovic.
Sârbul a avut ca de fiecare dată un răspuns elegant, fără a schița nicio grimasă: "Intensitatea mea a fost ca în orice alt meci. Am vrut doar să pun în aplicare planul tactic și să fac tot ce pot pentru a câștiga meciul. Nu am avut o dorință suplimentară de a câștiga doar pentru că Tanasi este australian. De fapt, dimpotrivă, am o relație foarte bună cu el - este un tip grozav și ne înțelegem bine în afara terenului. Desigur, ne dorim să câștigăm pe teren, dar ne respectăm foarte mult unul pe celălalt. Sper că am răspuns la întrebarea dumneavoastră. Dar nu sunt supărat pe nimeni care vine din Australia", a fost replica lui Nole.
Turneul de la Wimbledon se va desfășura în perioada 27 iunie - 10 iulie 2022 și va fi în direct și în exclusivitate pentru România pe canalele Eurosport și pe Eurosport Player.
https://i.eurosport.com/2022/06/29/3401051.jpg
Tenis
SUA: "Nevaccinații, tratați ca vaccinații!" Ce se întâmplă cu Novak Djokovic înainte de US Open
ACUM 9 ORE
US Open
Medvedev a vorbit despre interzicerea lui Djokovic la US Open! Opinia sugestivă a liderului mondial
07/08/2022 LA 09:42