Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Novak Djokovic știe prin ce trece Rafael Nadal: "Este extrem de greu să joci în aceste condiții"

Alex Masgras

Publicat 10/07/2022 la 08:32 GMT+3

Novak Djokovic a avut o problemă asemănătoare cu cea a lui Rafael Nadal la Australian Open 2021. Înainte de finala de la Wimbledon cu Nick Kyrgios, sârbul a vorbit despre accidentare, dezvăluind în același timp și perioada în care se va lansa documentarul tău.

Djokovic vs. Kyrgios, finală "cu artificii" la Wimbledon, duminică, de la ora 16, pe Eurosport 2

Novak Djokovic știe foarte bine prin ce trece Rafael Nadal în această perioadă. Spaniolul s-a retras înaintea semifinalei cu Nick Kyrgios de la Wimbledon din cauza unei rupturi de 7 milimetri în zona abdominală suferită în timpul sfertului de finală cu Taylor Fritz.
La Australian Open 2021, Novak Djokovic a avut o problemă asemănătoare tot în urma unui meci împotriva americanului Taylor Fritz. Sârbul a dezvăluit că nu s-a antrenat în zilele sale libere și că a petrecut foarte mult timp alături de fizioterapeutul său, Ulises Badio:
"Nu știu natura accidentării lui Rafa, am auzit că este o ruptură musculară în zona abdominală, dar nu știu ce mușchi. Eu am avut o ruptură a mușchiului oblic în timpul meciului cu Fritz.
Este clar că este extrem de greu să joci în aceste condiții, dar totul contează de zona în care s-a produs ruptura. Personal, cele mai mari dureri le-am avut în timpul serviciului.
Împreună cu fizioterapeutul meu Uli am reușit să facem în așa fel încât să joc. Chiar dacă pare o nebunie, m-am simțit mai bine odată cu trecerea timpului. După ce am făcut un RMN, am văzut că ruptura s-a mărit, dar am reușit să amorțim durerea. Nu am simțit durerea în tipul meciurilor, ceea ce m-a ajutat în turneu", a declarat Novak Djokovic, potrivit Tennis Majors.
Novak Djokovic es tratado de sus problemas físicos durante el partido ante Taylor Fritz del Open de Australia 2021
Citește și:

Recuperarea accidentării lui Djokovic face parte din noul său documentar

Pentru că accidentarea suferită de Djokovic a avut loc la Australian Open 2021, aceasta a fost ocazia perfectă pentru sârb să aducă aminte că documentarul său urmează să apară la finalul acestui an. El a dezvăluit că mai multe amănunte legate de accidentarea sa au fost surprinse în acest documentar:
"La vremea respectivă, am înregistrat tot ce s-a întâmplat. Ca să răspund la întrebarea voastră, dacă se poate juca cu acest tip de accidentare, pot să vă spun că este extrem de dificil. Am luat o mulțime de analgezice, am făcut terapie, am urmat fiecare tratament posibil. Cum am spus, o să puteți vedea în documentar, iar oamenii își pot forma o părere de acolo", a mai spus Djokovic.
Djokovic a dezvăluit că filmările documentarului s-au încheiat în urmă cu o lună, iar în acest moment se montează, astfel încât este de așteptat ca acesta să fie lansat după US Open:
"Au existat mai multe motive pentru care s-a întârziat lansarea documentarului, dar am terminat de filmat în urmă cu o lună. Materialul se montează în acest moment, iar premiera ar trebui să aibă loc după US Open, în octombrie sau noiembrie", a adăugat Nole.
Novak Djokovic îl întâlnește astăzi pe Nick Kyrgios în finala de la Wimbledon. Dacă australianul se află la prima finală de Grand Slam a carierei, sârbul are șansa de a ajunge la al 21-lea titlu de Grand Slam al carierei. De asemenea, el s-a mai impus la Wimbledon de 6 ori, fiind și campionul ultimelor trei ediții.
Marea finală de la Wimbledon, Djokovic - Kyrgios, va avea loc astăzi, în direct pe Eurosport și Eurosport Player, de la ora 16:00.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo