Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Stefanos Tsitsipas, victorie clară cu Thompson la Wimbledon! Super-duel pentru grec în turul al treilea

Bianca Dumitru

Publicat 30/06/2022 la 17:32 GMT+3

Stefanos Tsitsipas s-a calificat astăzi în turul 3 la Wimbledon, după ce l-a învins în trei seturi pe Jordan Thompson, în aproximativ două ore de joc.

Stefanos Tsitsipas

Credit imagine: AFP

Stefanos Tsitsipas a obținut, în această după-amiază, calificarea în turul 3 al turneului de la Wimbledon. Favoritul nr. 4 al Grand Slam-ului de la All England Club l-a învins în 3 seturi pe Jordan Thompson, scor 2-6, 3-6, 5-7, după două ore și 6 minute de joc.
Grecul a dominat clar primele două seturi, câștigând câte 3, respectiv 5 game-uri consecutive, pierzându-și o singură dată serviciul.
În setul 3, duelul a fost mai echilibrat, cei doi sportivi împărțindu-și game-urile, fiecare impunându-se pe serviciul propriu. Tsitsipas s-a desprins în final, încheind partida cu un break.
După calificarea în turul 3 la Wimbledon, grecul va da peste Nick Kyrgios, locul 40 ATP, care l-a eliminat astăzi din competiție pe Filip Krajinovic, scor 2-6, 3-6, 1-6.
Citește și:
Tsitsipas și Kyrgios s-au mai înfruntat până acum de 4 ori, australianul câștigând 3 meciuri. Cel mai recent, cei doi s-au întâlnit în optimile turneului de la Halle, la jumătatea lunii iunie, când Kyrgios s-a impus cu 5-7, 6-2, 6-4.
Dacă va trece de Kyrgios, Stefanos Tsitsipas își va egala cel mai bun rezultat la Wimbledon, competiție în care a ajuns cel mai departe în 2018, când a pierdut în turul 4 în fața lui John Isner, scor 6-4, 7-6 (8), 7-6 (4).
Wimbledon 2022 - 30 iunie, transmisiuni Eurosport 1&2
Turneul de la Wimbledon, al treilea Grand Slam al anului, este programat în perioada 27 iunie - 10 iulie și va fi transmis în direct pe Eurosport și Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo