Novak Djokovic își continuă seria remarcabilă de succese la turneele de Grand Slam. Deși a pierdut primul set, sârbul l-a învins pe Matteo Berrettini în finala de la Wimbledo, scor 6-7 (4), 6-4, 6-4, 6-3 și a cucerit al 3-lea titlu de Grand Slam consecutiv și al 20-lea al carierei.
La fel cum a procedat și după ce s-a impus la Roland Garros, sârbul a oferit un moment deosebit. Dacă la Paris liderul mondial i-a oferit racheta unui băiat care l-a încurajat pe tot parcursul meciului, astăzi o fetiță aflată în tribunele de la All England Club s-a bucurat de acest privilegiu.
Australian Open
Australian Open LIVE-BLOG | Osaka, bătută de Anisimova! Nadal, în optimi! Rezulatele zilei
IERI LA 13:47
Imediat după finalul meciului, Djokovic i-a înmânat acesteia una dintre rachetele sale, în ovațiile întregii arene. Evident, micuța fană a sârbului a fost vizibil emoționată.

Novak Djokovic, omagii pentru Federer și Nadal

Succesul de astăzi va rămâne unul istoric pentru sârb deoarece acesta a ajuns astfel la 20 de titluri majore câștigate în carieră, egalându-i pe eternii săi rivali, Rafael Nadal și Roger Federer.
Reacția lui Djokovic cu privire la această performanță a fost una demnă de un mare campion, sârbul recunoscând că rivalitatea cu ceilalți doi titani l-a ajutat enorm în carieră.
"Înseamnă că niciunul dintre noi 3 nu ne vom opri. Am vorbit despre asta mereu. Le mulțumesc mult lui Rafa Nadal și Roger Federer. Sunt legende ale sportului nostru, și sunt cei mai buni adversari pe care i-am întâlnit în cariera mea. Datorită lor sunt acum unde sunt, a trebuit mereu să îmbunătățesc jocul meu, fizic, mental, tactic. Ultimii 10 ani au fost incredibili. Nu ne vom opri aici.", a declarat Djokovic la interviul acordat la festivitatea de premiere.
Orice lovitură de la Wimbledon de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Australian Open
Marian Vajda a rupt, în sfârşit, tăcerea. Antrenorul lui Djokovic a spus cum se simte sârbul
IERI LA 06:52
Australian Open
EXCLUSIV | Florin Mergea, despre controversatul "caz Djokovic": "E normal să-i dea în judecată!"
IERI LA 06:00