Fostul antrenor al Serenei Williams este de părere că americanca poate câștiga în continuare cele mai mari titluri dacă este hotărâtă să facă acest lucru. Ajunsă la 40 de ani, Serena Williams și-a anunțat revenirea pe terenul de tenis. Câștigătoare a 23 de titluri de Grand Slam, americanca a postat pe contul său de Instagram o fotografie pe un teren de iarbă și a scris: "SW și SW19 (n.r. codul poștal de la Wimbledon). Este o întâlnire. 2022, ne vedem acolo".
Serena Williams a doborât numeroase recorduri și are unul dintre cele mai ilustre recorduri de carieră din toate timpurile. Serena nu a mai jucat în circuit de când s-a retras în primul tur la Wimbledon 2021. Totuși, americanca e hotărâtă să revină în circuit, iar primul turneu la care va fi prezentă este Eastbourne, însă doar în proba de dublu, acolo unde face echipă cu Ons Jabeur.
CITEȘTE ȘI:
Wimbledon
De ce poartă Serena Williams plasturi pe față. Americanii au dezvăluit motivul înainte de Wimbledon
IERI LA 12:42

Rick Macci pariază pe Serena Williams

În vârstă de 40 de ani și aflată la apusul carierei sale sportive, pare foarte puțin probabil ca Serena să continue mult timp în circuit. Chiar dacă se decide să își dea ultima șansă, pare improbabil ca ea să poată rămâne competitivă în fața jucătoarelor tinere și puternice care se află în floarea vârstei. Cu toate acestea, fostul antrenor al Serenei, Rick Macci, nu crede că Serena își va lua rămas bun prea curând. El consideră că Serena mai are încă multă putere de luptă.
"Nu am mai văzut-o de mult timp: Dacă vrea să o facă, trebuie să se implice total și să ajungă într-o formă extraordinară. Nu-ți pierzi talentul, ci doar forma fizică. Apoi îți recapeți încrederea odată ce începi să joci meciuri. Ea trebuie doar să se arunce cu capul înainte și să se obișnuiască să câștige și să piardă. Este probabil cea mai bună competitoare, poate în orice sport feminin pe care l-am văzut vreodată. Serena este ca un pitbull, când pune mâna pe tine, nu-ți dă drumul. Este o competitoare brutală și are acest serviciu incredibil, de temut.
Poate să lovească încă 15 ași pe meci. Dacă vrea să facă acest lucru și să meargă cu adevărat pregătită la Wimbledon, nu am nicio îndoială că poate reuși, pentru că nu subestimezi niciodată inima unui campion. Știu că are alte priorități în viața ei, este mamă acum. Dar dacă vrea să facă asta, sută la sută, poate să se întoarcă. Și cred că ar putea nu doar să câștige Grand Slam-uri, ar putea fi numărul unu dacă ar vrea, dar asta este o întrebare la care doar ea poate răspunde", a spus Macci.
Turneul de la Wimbledon se va desfășura în perioada 27 iunie-10 iulie 2022 și va fi în direct și în exclusivitate pentru România pe canalele Eurosport și pe Eurosport Player.
Wimbledon
Serena Williams a dezvăluit cu cine ține la Wimbledon: "E fabulos, mi-am numit și câinele după el!"
26/06/2022 LA 07:29
Wimbledon
Serena, replică total neașteptată când a fost întrebată de Mouratoglou! Răspunsul ei a ajuns viral
25/06/2022 LA 19:37