Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Irina Bara, a șasea româncă din turul 2 la Wimbledon! A trecut fără probleme de Chloe Paquet

Bianca Dumitru

Publicat 28/06/2022 la 19:15 GMT+3

Irina Bara este a șasea jucătoare de tenis din România care s-a calificat în turul 2 la Wimbledon 2022, reușind să treacă astăzi, în două seturi, de Chloe Paquet.

Irina Bara

Credit imagine: Getty Images

Irina Bara s-a calificat în această după-amiază în turul 2 al turneului de Grand Slam de la Wimbledon. Românca de pe locul 122 WTA a învins-o în minimum de seturi pe Chloe Paquet, scor 6-2, 6-4, după o oră și 21 de minute de joc.
Partida a început echilibrat, cele două sportive împărțindu-și primele game-uri. Ulterior, Irina Bara a reușit 5 game-uri consecutive și a pus punct primului set după doar 34 de minute de joc.
În partea a doua a meciului, românca a câștigat două game-uri, dar apoi Paquet (locul 106 WTA) a revenit în meci și a preluat conducerea (2-3). Irina Bara a reușit să lege încă o dată 3 game-uri la rând și s-a distanțat pe tabelă.
Finalul partidei a fost intens, Paquet având șansa de a egala la 5-5, însă românca și-a câștigat serviciul și a obținut calificarea în turul 2.
În următorul meci de la Wimbledon 2022, Irina Bara o va înfrunta pe Paula Badosa, a patra favorită a turneului, care a trecut în doar 57 de minute de Louisa Chirico, scor 6-2, 6-1.
Citește și:

5 ROMÂNCE, PE TEREN ASTĂZI LA WIMBLEDON

Tot astăzi, la Wimbledon, Mihaela Buzărnescu a reușit să se califice în turul 2, după ce a trecut în două seturi de Nastasja Schunk, scor 6-4, 6-2. În schimb, Gabriela Ruse a fost eliminată de a 11-a favorită a turneului, Cori Gauff, după un meci extrem de disputat, scor 2-6, 6-3, 7-5.
În urmă cu doar câteva minute, Ana Bogdan a obținut calificarea în turul 2 la Wimbledon, învingând-o în două seturi pe Dayana Yastremska, scor 6-2, 6-2, la capătul a 64 de minute de joc.
În plus, și Simona Halep a trecut astăzi de Karolina Muchova, în manșa inaugurală de la Wimbledon 2022, învingând în minimum de seturi, scor 3-6, 2-6.
Wimbledon 2022 - 28 iunie, transmisiuni Eurosport 1&2
Turneul de la Wimbledon, al treilea Grand Slam al anului, este programat în perioada 27 iunie - 10 iulie și va fi transmis în direct pe Eurosport și Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo