Simona Halep face un turneu magnific la Wimbledon, acolo unde a ajuns în sferturi pentru a 5-a oară în carieră. Doar două jucătoare active se pot mândri cu o asemenea performanță la All England Club: Serena și Venus Williams.

Simona Halep, schimbare de abordare la Wimbledon 2022

Ieri, super-campioana noastră a mărșăluit în fața Paulei Badosa, pe care a eliminat-o cu un categoric 6-1, 6-2. Motiv pentru expertul Eurosport, Mats Wilander, să se declare impresionat de româncă. Dacă după eliminarea de la Roland Garros fostul câștigător a 7 turnee de Grand Slam vorbea despre pasivitatea Simonei și despre faptul că așteaptă prea mult greșeala adversarei, acum Mats e cucerit de schimbările din jocul româncei. Pregătirea alături de Mouratoglou începe să se vadă, iar Halep își asumă tot mai multe riscuri. Ea e mult mai agresivă și își construiește punctele având în vedere un singur lucru: să găsească oportunitatea cea mai bună de a închide punctul.
Wimbledon
Rybakina a dezvăluit cine e tenismenul preferat, dintre Federer, Nadal și Djokovic! Cine o inspiră
15/07/2022 LA 13:02
"Simona a luat din forța loviturilor Badosei și apoi a pus-o să facă pasul în spate; apoi, a controlat punctul. Badosa nu s-a apărat la fel de bine pe rever și cred că are legătură cu tehnica de lovire. Trebuie să spunem că Simona e jucătoarea diferită! E foarte diferită, foarte agresiva. Joacă altfel, anticipează foarte bine. În trecut se ducea înapoi, dar acum rămâne în față sau rămâne pe linia de fund", a spus Mats Wilander la Eurosport.
Cu 11 victorii la rând la Wimbledon (s-a impus aici la ultima sa prezență, în 2019), Simona Halep va lupta pentru un loc în semifinale miercuri, contra Amandei Anisimova, în direct pe Eurosport. Cele două s-au întâlnit de 3 ori până acum, fostul lider mondial conducând cu 2-1. În ultima întâlnire directă, chiar înainte de Wimbledon, Halep s-a impus cu 6-2, 6-1, în sferturile de la Bad Homburg.
https://i.eurosport.com/2022/07/04/3404166.jpg
Turneul de la Wimbledon, al treilea Grand Slam al anului, este programat în perioada 27 iunie - 10 iulie și va fi transmis în direct pe Eurosport și Eurosport Player.
Wimbledon
Incredibil! De ce nu s-a uitat Ash Barty la finalele de la Wimbledon, unde era campioană en-titre
15/07/2022 LA 12:09
Wimbledon
Incredibil ce a făcut Rybakina, jucătoare născută la Moscova, cu banii câștigați la Wimbledon
15/07/2022 LA 06:24