Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Rafa Nadal a uitat de dureri și merge la Wimbledon pentru a ataca titlul! Anunțul unchiului Toni

Irina Aldea

Publicat 12/06/2022 la 10:55 GMT+3

Rafa Nadal a avut un sezon 2022 excelent, chiar dacă s-a plâns de durerile la picior. Ibericul a cucerit cele două titluri majore anul acesta, iar Toni Nadal a anunțat că nepotul său va merge și la Wimbledon pentru a încerca să câștige marele trofeu.

Rafael Nadal

Credit imagine: Getty Images

Rafael Nadal a cucerit anul acesta titlurile de la Australian Open și Roland Garros. În 2022 au mai rămas doar Wimbledon și US Open de disputat dintre turneele de Grand Slam, iar ibericul pare încrezător, chiar dacă s-a plâns constant de durerile de la piciorul stâng. Se pare că marele campion spaniol va încerca să facă ce nu a putut Djokovic anul trecut: Calendar Grand Slam (câștigarea celor 4 titluri majore într-un singur an calendaristic).
Întrebat ieri de germanii de la Tennisnet despre participarea lui Rafael Nadal la Wimbledon din 27 iunie, Toni Nadal s-a arătat extrem de încrezător și a răspuns afirmativ. Potrivit unchiului campionului spaniol, Rafa va începe de luni antrenamentele pe iarba de la Mallorca, înainte de a pleca în mod normal la Londra, la sfârșitul lunii, acolo unde va încerca să câștige al treilea titlu pe iarba de la All England Club.
CITEȘTE ȘI:

Toni Nadal a făcut marele anunț: Rafa merge la Wimbledon

"Da, Rafael va juca la Wimbledon. La început a spus: 'Mă doare tot corpul'. Dar când am vorbit ieri a spus că se simte mult mai bine. El vrea să se antreneze. Și dacă va avea o șansă, va juca la Wimbledon. Se va antrena începând de luni" , a spus Toni înainte de a reveni la posibilitatea unei operații pentru nepotul său. "Mai târziu, nu este o problemă, este doar problema de acum. Dacă efectuează o operație, totul va dispărea. Dar dacă o va face, nu va mai putea juca la un nivel înalt. De aceea nu vrea să o facă. Dar altfel, o operație nu ar fi fost pe ordinea de zi".
Rafael Nadal a cucerit anul acesta titlurile de la Australian Open și la Roland Garros și deși a spus pe durata turneului de la Paris că nu va juca la Wimbledon, se pare că s-a răzgândit. El a cucerit două titluri pe iarba de la All England Club, în 2008 și 2010. Al treilea turneu de Grand Slam al anului, Wimbledon, e programat în perioada 27 iunie – 10 iulie, în direct pe Eurosport și Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo