Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Serena Williams încă le sperie pe jucătoarele din circuit! "Nimeni nu vrea să joace împotriva ei"

Bianca Dumitru

Publicat 16/06/2022 la 08:12 GMT+3

Serena Williams a anunțat pe contul său de instagram că va participa la turneul de la Wimbledon. Decizia sportivei de 40 de ani a fost comentată de Barbara Schett, care s-a arătat încântată de ideea de a o revedea pe multipla campioană de Grand Slam pe teren.

Serena Williams in Wimbledon

Credit imagine: Getty Images

Serena Williams și-a anunțat revenirea pe terenul de tenis. De 23 de ori câștigătoare de Grand Slam, americanca a postat pe contul său de Instagram o fotografie pe un teren de iarbă și a scris că este pregătită să joace din nou la Wimbledon.
Decizia sportivei în vârstă de 40 de ani a fost analizată de Barbara Schett. Expertul Eurosport a spus că a fost surprinsă să afle că Serena va reveni în circuit după un an de pauză, dar s-a arătat încântată că o va revedea pe teren.
"Nu mi-a venit să cred. Mă uitam pe Instagram și deodată am văzut postarea Serenei Williams. Mi-am spus: 'Uau, Serena Williams se întoarce. Joacă la Wimbledon!' Nimeni nu s-a gândit că va juca acolo pentru că ne-am uitat atent la lista de înscrieri și ea nu era acolo.
Serena nu a mai jucat de un an, iar acum a decis să accepte acel wild card. Este foarte interesant, cred, pentru tenisul feminin, este foarte incitant pentru noi toți să o putem urmări. Și cred că sunt vremuri interesante pentru ea. Întrebarea este, cât de mult s-a antrenat?", a declarat Barbara Schett.
Citește și:

"Nimeni nu vrea să joace împotriva Serenei Williams!"

Serena Williams nu a mai jucat deloc după ce a suferit o accidentare în primul tur la Wimbledon anul trecut, iar Schett și-a exprimat îngrijorarea cu privire la forma sportivei după un an în afara circuitului.
Cu toate astea, expertul Eurosport crede că în continuare fostul lider WTA este un adversar de speriat și că jucătoarele vor dori să o evite cât mai mult pe tabloul de la Wimbledon.
"Cred că dacă ești în afara circuitului un an întreg, este foarte greu pentru că nu joci niciun meci. Chiar dacă exersezi mult, nu este la fel. Dar un lucru este sigur, nimeni nu vrea să joace împotriva Serenei Williams. Așa că ceilalte 127 de jucătoare vor fi speriate la gândul că ar putea să o înfrunte pe Serena Williams.
Cred că, cu stilul ei de joc, are un serviciu mare. Dacă s-a antrenat, asta o va ajuta foarte mult. Dar problema este cum va fi mișcarea ei pe terenul de iarbă. Știm cu toții că aceasta este zona cea mai dificilă, cea mai grea suprafață pe care te poți deplasa. Și cred că ne vom face o idee mai bună când va juca primul meci.
Dar sunt sigură că va fi foarte ruginită. În plus, are 40 de ani, ceea ce pentru o jucătoare de tenis este destul de mult, din păcate", a spus expertul Eurosport.
Barbara Schett a comentat și faptul că Serena Williams va reveni, înainte de Wimbledon, la turneul de la Eastbourne, unde va face pereche la dublu cu Ons Jabeur:
"Cred că e minunat. Cred că dublul este întotdeauna o modalitate de a-ți începe călătoria din nou după o pauză lungă, deoarece trebuie să acoperi doar jumătate din teren. Poți servi mult, poți returna mult. Te poți obișnui din nou cu meciurile. Și am fost foarte bucuroasă să aud că va juca în Eastbourne, în echipă cu Ons Jabeur.
Cât de interesant este asta? Și asta o va ajuta și la individual. Deci, cred că este o decizie foarte inteligentă din partea Serenei Williams.
Ce onoare pentru Ons să joace cu Serena! Cred că este, de asemenea, o onoare și pentru Serena să joace cu Ons Jabeur. Este o voce importantă în turneu. A avut un an incredibil și cred că este și o persoană foarte distractivă. Deci, cred că este o combinație grozavă.
De fapt, am avut o discuție rapidă cu Ons despre asta și, da, ea a spus că este absolut încântată și că a fost foarte încântată de când a primit vestea", a adăugat Schett.
Turneul de la Wimbledon, al treilea Grand Slam al anului, este programat în perioada 27 iunie - 10 iulie și va fi transmis în direct pe Eurosport și Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo